Outsourcing af dedikerede programmører

Få et team af dedikerede software udviklere, der kun arbejder på dine projekter, til en fast lav månedlig pris. Inkluderer ærlig feedback, ideer, og hejsning af det røde flag når der opstår et problem.

Vi kan hjælpe din virksomhed hurtigt i gang

Har din virksomhed brug for at kickstarte et projekt, men mangler udviklingsressourcer, kan vi træde til. Vi har dygtige senior udviklere ansat, som kan gå i gang med udvikling på dit projekt fra dag 1. Du kan dermed slippe for omkostninger ved at ansætte programmører under danske forhold, og i stedet hyre vores udviklere på månedsbasis.

Outsourcing af udviklere der ikke bare "smiler og nikker"

Er du træt af at outsource til kodefabrikker? Prøv noget nyt. Vores programmører bidrager med ideer, foreslår forbedringer, og siger til hvis der er et problem. Ikke mere smilen og nikken for at skjule forvirring.

Manao Jobs

Kommunikation er kritisk

En af de største barrierer ved outsourcing af dedikerede hold af programmører er kommunikationen. Vi er klar over at i mange asiatiske kulturer er det meget vigtigt at undgå konflikter eller tab af ansigt. I modsætning til dette er danske kunder vant til ansatte der siger tingene ligeud og står ved deres holdninger. Dette kan lede til misforståelser. Et typisk eksempel er at når en dansker spørger et hold programmører om de har forstået opgaven, så bliver der smilet og nikket selv hvis de ikke har forstået hvad det hele går ud på. Det er et forsøg på at undgå at tabe ansigt, men resultatet er spildt tid når opgaven skal laves forfra.

Vores løsning

Vi har løst problemet ved at opdyrke en virksomhedskultur som på mange måder er dansk, og vi har oplevet en kæmpe forbedring i kommunikationen, både mellem os og kunderne, men også internt. 

Samtidigt er der engelskundervisning to gange om ugen for at forbedre de thailandske udvikleres sprogfærdigheder. 

Dansk projektledelse sikrer høj kvalitet

Når du ringer til Manao Software får du en dansker i røret. Vores danske projektledere arbejder på samme kontor, som vores udviklere. Dette er altså ikke en typisk asiatisk outcourcing virksomhed, hvor projekterne bliver fjernstyret fra Danmark.

Vores projektledere arbejder tæt sammen med udviklings afdelingerne, hver dag, og konsekvensen af dette er, at den danske virksomhedskultur smitter af på udviklerne: De er vant til danske standarder når et projekt skal leveres. I sidste ende sparer vi tid ved at gøre det rigtigt i første omgang, hvilket er noget vi er meget stolte af.

Microsoft certificerede ASP.NET udviklere

Hvorfor nøjes med mindre? Vi forstår godt at certificering ikke er altafgørende, men det er en internationalt anerkendt benchmark du kan regne med. Dertil videreuddanner vi løbende vores programmører så de skriver smuk kode, ved brug af best practices, som giver en høj kvalitet og gør koden let at vedligeholde. Det sikrer at dit produkt får en meget længere levetid. 

Få dit eget hold

Bliv kontaktet af os for en uforpligtende snak om mulighederne for at få dit eget hold dedikerede programmører hos Manao Software. Vi svarer inden for en arbejdsdag.

Vil du vide mere? Kontakt os
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Fortæl os om dit projekt og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe - det er det vi lever af.