Enablesus

Enablesus styrker vores verden ved at forbinde forbrugere med organisationers information om bæredygtighed


Om Enablesus

Om Enablesus

Enablesus er en virksomhed, der leverer gennemsigtighed indenfor bæredygtighed i mellem organisationer og forbrugere. Dette gøres ved at opfordre til større gennemsigtighed i organisationers udvikling af bæredygtighedsløsninger, hvor den pågældende information gøres tilgængelig for forbrugerne og ved at samarbejde med gode sparringspartnere, der deler deres vision og formål.

Problemet

For at opnå deres mission ønskede Enablesus at skabe en SaaS (Software as a Service), der giver organisationer, forbrugere og samarbejdspartnere adgang til bæredygtighedsinformation og relevante værktøjer indenfor området.

Enablesus havde brug for en softwareudviklings-partner der kunne levere en komplet løsning, fra design, kodning, implementering, test til vedligeholdelse

Enablesus

Løsningen

Manao Softwares team arbejdede tæt sammen med Enablesus under hele forløbet der omhandlede idé-fasen, kravspecificering, design af softwarearkitektur samt UX/UI-design. Efter at have fået fuldt overblik og forståelse for Enablesus’ forretningskoncept, udarbejdede Manao Software en softwarearkitektur, der sikrede, at webappen er stabil, sikker, hurtig og skalerbar.

Manao software anvendte følgende teknologier:

  • Azure App Services (Azure Functions, Azure Web App) til backend.
  • Azure SQL Server til datalagring.
  • Integrering af Stripe betalingsløsning der muliggør Enablesus’ klienter (organisationer) at tilmelde sig, vælge abonnementstype og foretage en betaling.
  • Udvikling af en dedikeret API, der giver Enablesus’ samarbejdspartnere adgang til webappens services på udviklingsniveau.
  • Udviklede webappen i overensstemmelse med persondataforordningen GDPR (General Data Protection Regulation).

Implementerede OWASP-10 – til test af websikkerhed.

For optimal websikkerhed implementerede Manao Software et OTP-system (engangskoder) for indlogning til webappen og IP-hvidlistning til den eksterne API.

De anvendte teknologier

Resultatet

Manao Software udviklede og leverede Enablesus webappen som en komplet ”turn-key” løsning, og blev med succes lanceret den 15. september 2021. Webappen består af en ”frontend” applikation samt webadministration. Webappen gør det muligt for offentligheden at søge og se organisationernes bæredygtighedsinformation, som i sidste ende fremmer gennemsigtighed og bæredygtig udvikling af organisationer og virksomheder.