Baggrund

Virksomheden har tilbudt software udvikling siden 2004. I 2007 flyttede vi til Thailand og begyndte for alvor at ansætte folk for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på software udvikling fra vores kunder.

Manao Growth 2007 To 2019

2004: Christopher Mosses stifter virksomheden Software Consult i Danmark for at kunne tilbyde udvikling af skræddersyet software til danske virksomheder og foreninger. Snart inkluderer kundelisten mange virksomheder, deriblandt flere store pharmaceutiske virksomheder såsom NNE. Virksomheden vokser og der kommer så mange opgaver ind at der er for meget at lave til kun een mand.
2006: Christopher Mosses rejser til Thailand for at undersøge mulighederne for at stifte et nyt selskab der, i håb om at kunne tilbyde billigere programmering pga. de lavere lønninger i Thailand. Det bliver afgjort at det er en oplagt mulighed.
2007: Selskabet Manao Software stiftes i Thailand af Christopher Mosses, med formålet at være udviklingscenteret for Softare Consults kunder. Danske kunder handler fortsat med Software Consult, mens alle andre handler med Manao Software. Thailandske programmører og web designere ansættes efter nøje udvælgelse, og marketing optrappes med primært online annoncering. Selskabet er sundt og har fra starten, og derefter konsistent, sorte tal på bundlinien.
2008: Manao Software bliver Microsoft Certified Partner, ved at hyre og uddanne Microsoft certificerede programmører og gennemføre et antal Microsoft baserede software udviklingsprojekter. Selskabet har på dette tidspunkt 7 ansatte og er fortsat profitabelt. Kundelisten omfatter nu også kunder i USA, Japan, Middeløsten, Europa, og mange nye virksomheder i Danmark.
2010: Manao Software ansøger om BOI (Board of Investment) promovering. BOI promovering tilbydes virksomheder i Thailand der kan vise at de har en god forretningsplan og et stort potentiale, og giver fordele såsom lettere procedure for arbejdstilladelser. Selskabet vokser til 9 ansatte og er fortsat profitabelt.
2011: Manao Software tildeles BOI promovering og tæller 15 ansatte. Selskabet går ind på det mobile marked med tilbud om programmering af apps til iPhone og iPad.
2012: Manao Software fortsætter udvidelsen og når op på 26 ansatte ved årets udgang. Verdenshelbredsorganisationen WHO skrives på kundelisten sammen med en række store internationale hjælpeorganisationer. Der satses mere og mere på udvikling af mobilt software. Responsivt design slår for alvor igennem og udnyttes på adskillige projekter.
2013: Manao Software vokser til 36 ansatte. Der sættes mere fokus på dedikerede udviklingshold med programmører der arbejder for kunder i Europa og USA. Selskabet bliver udviklingspartner for AppMover, mobilplatformen til virksomhedsapps.
2014: Den danske enkeltmandsvirksomhed Software Consult konverteres til Manao Software ApS for at strømline vores brand. Herefter har vi Manao Software Co., Ltd. i Thailand og Manao Software ApS i Danmark. Virksomheden vokser til 44 ansatte og opnår Microsoft Gold Certified Partner status.
Vil du vide mere? Kontakt os
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Fortæl os om dit projekt og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe - det er det vi lever af.