Succeshistorier

Continental Tyres

Continental Tyres hjælper mennesker over hele verden med at omsætte deres idé om mobilitet til virkelighed med deres banebrydende teknologier, systemer og serviceløsninger. Deres motto er at gøre mobilitet og transport mere sikkert, komfortabelt,  skræddersyet, overkommeligt samt mere bæredygtigt.

Produkt

Teknologi

ASP.NET core, Azure SQL, Angular

Om Continental Tyres

Continental Tyres (Thailand) Co., Ltd. er et datterselskab af Continental Corporation. Continental Corporation blev grundlagt i Hannover, Tyskland, i 1871 (i 2022 blev det 151 år gammelt). Selskabet er blandt de 5 største leverandører af bildele på verdensplan. Continental Corporation hjælper mennesker over hele verden med at omsætte deres idé om mobilitet til virkelighed med deres banebrydende teknologier, systemer og serviceløsninger. Deres motto er at gøre mobilitet og transport sikrere, mere komfortabel, mere skræddersyet, mere overkommelig og mere bæredygtig. Continental Corporation omsætter årligt for 37,7 milliarder USD, tilstede i 58 lande med 561 forretninger, samt ca. 190.000 ansatte på verdensplan (tal fra 2020).
Continental Tyres (Thailand) Co., Ltd. er en dækfabrik beliggende i Rayong, Thailand, og blev etableret i 2019 som Continentals produktions-hub i Asien og Stillehavsområdet.

Problemet

Da Continentals salgsteam modtog nye ordrer, skulle de tjekke med forskellige parter og afdelinger om materialer, maskiners tilstand, værktøjer osv. De skulle også finde ud af, om det overhovedet var muligt at producere dæk med ukurante kravspecifikationer eller ej. Alle analyser og vurderinger blev udført ved hjælp af flere regneark, hvilket var tidskrævende, gav unøjagtige resultater, og var tilbøjelig til at indeholde fejl. Endvidere var der ingen applikationer eller platforme tilgængelige, der gjorde det muligt for salgs- og produktionsteamet at samle alt data ét sted, og tjekke i ”real-time”. De ansvarlige kunne derfor ikke afgøre og tage en beslutning, om nye ordrer kunne sættes i produktion eller ej.

Løsningen

Continental Tyres ønskede at skabe en platform, i form af en ”Product Capability” web-app, hvor alle parter kan indtaste nødvendige data, som beregnes og returnere nøjagtige nøgletal, hvilket vil give teamet mulighed for, i ”real-time”, at se om en given ordrer kan produceres eller ej. Endvidere, hvis webappen giver ”grønt lys” kan teamet fortsætte med at oprette den pågældende ”on-demand” ordre.

Manao Software samarbejdede tæt med Continental Tyres-teamet for at forstå deres konkrete behov, indsamling af kravspecifikationer samt detaljeret udarbejdelse af projektets omfang. Her er nogle af webappens primære funktioner listet:

  • Kapacitets-enhed: Denne funktion giver en bruger mulighed for at tilpasse kapacitets-dataene, hvilket omfatter maskineri, værktøjer og andre lignende parametre. Det giver brugeren mulighed for dynamisk at skabe en ønsket konfigurering af førnævnte maskineri, værktøjer og parametre, samt se produktmuligheder og statiske billedlayouts.
  • Gennemførsels-enhed: Denne funktion giver en bruger (systemadministrator, ingeniør, godkender) mulighed for at se en given ordreliste. Brugeren kan oprette, opdatere, gemme en kladde, beregne og offentliggøre ordren. Endvidere kan brugeren anmode webappen om at beregne og returnere en gennemførselsprocent, om ordren kan produceres eller ej.
Manao Software gjorde brug af følgende teknologier, værktøjer og tjenester:
  • Azure ASP.NET Core 3.1 til backend og Angular 9 til frontend.
  • Entity Framework Core 3.1 til styring og administrering af database.
  • Azure SQL Server til lagring af web app data.
  • Integrerede webappen med Continental Tyres Active Directory for bruger autentificering.
  • Visual Studio 2019 og Microsoft Teams til fjernimplementering af forretningslogik.
Alle services hostes og opereres på Continental Tyres interne infrastruktur (on premise).

“Manao Software er virkelig en fantastisk samarbejdspartner, der fokuserede på at hjælpe Continental Tyres team med at løse vores problem. De forstod vores behov, og kom altid med de bedst mulige løsninger og tilgange til forskellige scenarier, og skabte en fantastisk web-app, der hjalp os med at nå vores mål. De er opmærksomme på kvalitet og sikkerhed og sørger for, at det arbejde, de leverer, er af højeste kvalitet. Vi betragter Manao Software som en af vores bedste softwareudviklings-partnere og vender helt sikkert tilbage når fremtidige projekter skal søsættes.”

Jaturong Jitrabob

IT Technical Lead Manufacturing System (MES) : Continental Tires (Thailand)

Lad os sammen bringe din vision til live

Den anvendte teknologi

Resultatet

Manao Software udviklede og leverede løsningen, klar til brug, som blev lanceret med succes den 14. juni 2021 og leverer nu de meget tiltrængte beregninger, til stor glæde for Continental Tyres-teamet. Endvidere hjælper den Continental Tyres med at spare på udgifterne og øge omsætningen, ved ikke at gå glip af salgsmuligheder øget produktivitet.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment