Succeshistorier

Every Angle Software Solutions​

I 2012 iværksatte Every Angle et komplet redesign af deres produkt og havde brug for et ekstra team (udviklere og kvalitetssikring), som skulle være i stand til at arbejde udelukkende for virksomheden og kunne levere teknisk arbejde af høj kvalitet til dereskomplekse projekt.

Produkt

Om Every Angle Software Solutions BV

Every Angle, en del af Magnitude Company, er et internationalt softwarefirma, der giver brugerne af SAP-drevne organisationer mulighed for at vide mere og handle hurtigere i deres driftsansvar og bidrage til kontinuerlig forbedring af improvement. very Angles indlejrede, tværfunktionelle intelligens omdanner forsyningskæde, Human Resource, GRC og finansieringsdata til handlingsmæssig forretningsindsigt. Plug-and-Play” løsningen fungerer på ethvert SAP-system (ECC og HANA) og fjerner behovet for tidskrævende og dyre BI-design- og udviklingsprojekter. Every Angles løsning skjuler kompleksiteten i SAPs datastrukturer og giver forretningsbrugere mulighed for at operere inden for en kultur, der er baseret på forebyggelse snarere end en kur. Hovedkvarteret ligger i Gouda, Holland. Every Angle software bruges over hele verden af mere end 10.000 brugere.

Problemet

Every Angle havde brug for et ekstra team (udviklere og testere af kvalitetssikring), som skulle være i stand til at arbejde udelukkende for virksomheden og kunne levere teknisk arbejde af høj kvalitet til deres komplekse projekt.

Duy Bui forklarer: ”For ca. 7 år siden (i 2012) indledte vi en komplet redesign af vores produkt. For at opnå dette havde vi brug for ekstra udviklingsressourcer, der kunne hjælpe os med at starte dette projekt. Every Angle er et meget komplekst produkt. Derfor var det vigtigt at samle et dygtigt og erfarent team, der hurtigt kunne forstå Every Angles eksisterende kerneprincipper for at kunne oversætte det ind i vores nye arkitektur. Derudover var der klar kommunikation og tæt samarbejde med vores udviklere og ledelse i Holland, hvilket var essentiel.”

Løsningen

Manao Softwares dedikerede udviklingsteam samarbejdede og arbejdede tæt med Every Angle’s teams i Holland og med vores egen produktsejer, placeret på Manao Softwares kontor fra start indtil nu.

”Vi havde brug for en outsource-partner, der kunne imødekomme vores høje krav. Med hensyn til kvalitet, fleksibilitet og overkommelig pris var Manao Software bare det perfekte match. Da kulturen inden for Manao Software er baseret på vestlige principper, hjalp teamet ikke kun os med at skrive kode, men det var også i stand til at påtage vores udfordringer og hjælpe os aktivt med at finde de rigtige løsninger.

“Manao Software leverede nøjagtigt det, vi havde brug for: et dedikeret team af softwareudviklere, der var ivrig efter at tage udfordringerne op. En nøglefaktor var at have en af vores egne ledere placeret i Chiang Mai. Dette gjorde det så meget lettere at fjernstyre vores team, mens vi holdte en optimal kommunikationskanal hen imod de andre teams og berørte parter i Holland. ” kommenterer Duy Bui.

“Manao Software har spillet en vigtig rolle i udviklingen afvores produkt og er stadig en central del af vores produktudvikling.”

We serve key roles in outsourced software development

Duy Bui

Product Owner : Every Angle Software Solutions

Lad os sammen bringe din vision til live

Resultatet

Every Angle havde med succes lanceret sit produkt til tiden og inden for det planlagte budget. Antallet af dedikerede teammedlemmer er blevet øget siden da. Manao Software støtter fortsat Every Angle på deres fortsatte udvikling til den dag i dag.

Duy Bui siger: ”Manao-teamet har spillet en væsentlig rolle i at gøre dette projekt til en succes. Vi var i stand til at lancere vores nye udgivelse inden for budget og omfang, og softwaren leveres nu på mere end 100 kundesystemer. Efter den første lancering fortsatte Manao-teamet med vedligeholdelse og nye funktioner, og fra i dag er teamet vokset til et velmodnet og dedikeret udviklingsteam.”

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment