Succeshistorier

Køges Kost Koncept

Køges Kost Koncept tilbyder deres kunder unik personlig træning og kostvejledning, samt den nye Kost Koncept mobil app.

Produkt

Teknologi

Firebase, React Native

Om Køges Kost Koncept

Køges Kost Koncept er et træningscenter som har fokus på personlig træning og kostvejledning, og ikke tilbyder medlemskaber uden vejledning, som det kendes fra almindelige træningscentre og store fitnesskæder. Køges Kost Koncept har adresse i Herfølge og deres team består af højt uddannede trænere med hver deres speciale, men som alle er eksperter i vægttab, genoptræning og sundhed generelt.

Problemet

Køges Kost Koncepts oprindelige mobil app og webadministration, var en abonnements-baseret platform som indeholdte et væld af funktioner, og virkede til at starte med som det rette valg. Men over tid viste løsningen sig at have basale mangler, og som i sidste ende krævede at man måtte tage anden tredjeparts-software i brug. Selvom Køges Kost Koncept havde formået at få firmaet bag servicen til implementere noget af den manglende funktionalitet, blev det tit til en lang og tidskrævende proces, og heller ikke alle henvendelser blev der reageret på. Desuden kunne appen ikke vises på dansk, men kun på engelsk.

En yderlige hovedpine for Køges Kost Koncept var at deres booking system blev håndteret af endnu en abonnements-baseret platform, og hvor integrering med førnævnte service ikke var muligt. I sidste ende betød det at to systemer skulle vedligeholdes, og forårsagede forhøjede udgifter i form af lønninger pga. ekstra arbejde.

Løsningen

Køges Kost Koncept fik over to udviklingsrunder leveret en omfattende og skræddersyet løsning bestående af en mobil app for medlemmer og webadministration med integreret medlemsstyring, booking- og kalenderfunktion for administratorer og trænere.

Under hele planlægningsfasen var et vigtigt kriterie for Køges Kost Koncept,hvordan individuelle funktioner og ”workflows” kunne simplificeres, og hjælpe en træner med at bruge mindre tid foran computeren, og mere sammen med sin klient. Med den nye webadministration kunne en træner hurtigere bygge skræddersyede kost- og træningsplaner og udgive dem i appen for den enkelte klient, samt coache og besvare spørgsmål i realtime med løsningens chat feature.

Et vigtigt aspekt for Køges Kost Koncept var evnen til at holde sine medlemmer engageret ved hjælp af push notifikationer, på en effektiv og nyttig måde, men stadigvæk uden at medlemmet følte sig spammet. Løsningen her blev implementeringen af et præference-filter kombineret med notifikationstyper, hvor medlemmet kunne fravælge en notifikation af specifik kategori pga.

manglende interessere, men stadigvæk vil modtage vigtig information om aftaleændringer eller aflysninger. Det absolutte højdepunkt for hele udviklingen var færdiggørelse af booking og kalender-systemet. Med lanceringen blev en vigtig milepæl opnået, hvor medlemsstyringen og booking blev forbundet, og medlemmer nu var i stand til at booke og ændre aftaler med deres træner, direkte fra appen i realtime. En booket aftale blev nu øjeblikkeligt bekræftet og tilføjet både medlemmets og træners kalender, helt automatisk og uden manuelle tjeks foretaget af personale. Desuden var det nu muligt at begrænse hvad et medlem kunne booke af services via en abonnementsstyring, som var en mangel i den gamle løsning og dermed kostede på bundlinjen når krydstjek ikke blev gjort korrekt.

“Jeg fandt Manao Software online, men var til at starte med noget tøvende eftersom deres udviklingshold sidder baseret i Thailand, og man hører ofte om dårlige oplevelser ved udlicitering til udenlandske firmaer. Det viste sig bestemt ikke at være tilfældet, og da Manao Software samtidig er et dansk firma, var kommunikationen til stor glæde også på dansk, hvilket var helt uventet. Som udgangspunkt skulle projektet bare være en lille app, hvor vi nemt skulle kunne kommunikere med vores kunder. Niall som var min projektkoordinator, var effektiv og i stand til at forudse de forskellige faldgruber og problemstillinger som mine idéer ville skabe, og fremlagde altid alternative løsninger som gjorde funktionalitet og brugerflade meget bedre, inden opstart af selve udviklingen. Jeg er en meget krævende kunde, men der er ingen tvivl om at Manao Software er passioneret for deres håndværk, og ikke mindst tålmodige og professionelle. Vores lille projekt er blevet til et fast sammenarbejde – ”who knows how far!” Jeg er glad for at jeg valgte dem.”

Martin Hardiman | Kost Koncept

Martin Hardiman

Stifter & Direktør

Lad os sammen bringe din vision til live

Den anvendte teknologi

Resultatet

Manao Software udviklede og leverede Køges Kost Koncept mobil appen over to runder, og den blev modtaget med åbne arme af Køges Kost Koncepts medlemmer, og til stor glæde for indehaverne Martin og Kathrin, som så den som begyndelsen på en ny æra for deres virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment