Succeshistorier

Nordlys Bunader SØM x BRODERIHUS

I over 20 år har Nordlys Bunader specialiseret sig i at skræddersy traditionelt norsk tøj. De gennemgik med stor succes en imponerende IT-transformation ved implementering af deres nye mobilapp.

Service

Teknologi

Firebase, React Native

custom-mobile-app

Om Nordlys Bunader

Nordlys Bunader er en tøjproducent, specialiseret i traditionelle norske kostumer og tøjgenstande. Hver genstand er skræddersyet og fortæller en unik historie om kunstnerisk dygtighed og dedikation, hvor dygtige syersker broderer unikke og komplekse mønstre. Med et eksklusivt fokus på eksport til Norge er Nordlys Bunaders årelange venteliste et solidt bevis på den tiltrækning, deres unikke kreationer har. Deres engagement i håndværket afspejles i hvert eneste stykke tøj, hvilket yderligere har haft en inspirerende effekt for andre til at følge deres passion.

Problemet

I begyndelsen anvendte Nordlys Bunader en traditionel hovedbog til ordrestyring, som blev sendt rundt i virksomheden, hvor de ansatte så skulle opdatere statusser og indskrive notater. Denne metode var klodset og langsommelig, og desuden tilbøjelig til menneskelige fejl, hvilket i sidste endde resulterede i forsinkelser. For at optimere processen og minimere manuel indtastning besluttede Nordlys Bunader sig for at udvikle en ny mobilapp specifikt til Android-platformen.

Løsningen

Vores skræddersyede mobilapp til Nordlys Bunader introducerede et komplet ordre- og produktionsstyringssystem til deres tøjproduktion, hvilket fjernede behovet for manuel indtastning af data og yderligere reducerede menneskelige fejl. Med funktioner til at administrere og indsamle ordreinformation oplevede produktionslederne en betydelig forbedring i arbejdsgangen.

Appen gjorde det muligt for produktionsholdene at håndtere information effektivt på én centraliseret platform. Dette gjorde data tilgængelige i ‘realtime’ for alle aktører. Nordlys Bunader kan nu spore ordrer, tildele opgaver og overvåge fremgang i deres produktion, hvilket sikrer rettidig levering, stabilitet og frem for alt øget omsætning.

For at nedbringe udviklingsomkostningerne anvendte vores udviklingshold rammeværket ‘React Native’ til Android.

“Når vi støder på et problem, er der altid nogen fra Manao Software, der står klar til at hjælpe os med at finde en løsning eller guide os til, hvordan vi selv kan løse problemet. Kommunikationen med teamet er gnidningsløs, og der svares prompte. Softwaren leveret af Manao Software har resulteret i øget produktivitet og markant forbedret vores daglige drift. Hvis du leder efter et lignende eller unikt produkt, kan jeg varmt anbefale Manao Software. De har været fantastiske igennem hele processen.”

Nappadon Thanormvorrakul

Manager: Nordlys Bunader

Lad os bringe dine idéer til live.

Vi står klar til at høre om dit software projekt og tilbyder samtidig en gratis vurdering.

Den anvendte teknologi

Resultatet

Manao Software har transformeret Nordlys Bunaders produktions- og ordrestyring fra den traditionelle papir-og-blyant’s metode til en effektiv digital løsning. Med stolthed præsenterer vi ‘Production Tracking’ mobilappen, en ‘turn-key’ løsning, der er fremtidssikret og giver Nordlys Bunader-teamet det perfekte værktøj.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment