Succeshistorier

Web-Koncept App

Web-koncept A/S tilbyder nu deres kunder, nemt og hurtigt, at udgive et blogindlæg på farten.

Produkt

Teknologi

Flutter, Node JS, Google Firebase

Om Web-koncept

Web-koncept Web-Koncept er et af Danmarks største webbureauer og eksperter i Wordress øsninger, hvilket omfatter hjemmesider, webshopsSEO, Google Ads, Facebook m.m. Deres fokusområde er små og mellemstore virksomheder, over hele Danmark..

Problemet

Web-koncept Web-Koncept havde brug for en nem og hurtig måde, hvorpå deres kunder kunne opdatere deres WordPress hjemmeside, ved at oprette blogindlæg med relevant og rettidigt indhold. F.eks. kunne udfordringen være, at en maler der ønskede at vise resultatet af sit arbejde, tog billeder ude ved kunden, og først hjemme efter fyraften, havde vedkommende mulighed for at overføre førnævnte billeder fra mobiltelefon til computer, logge ind på sin hjemmeside, og til slut, oprette og udgive sit indlæg. Web-koncept er eksperter på deres område, men da det kom til mobil app udvikling, var det essentielt at vælge en samarbejdspartner der kunne sit kram, guide og varetage den ledende rolle igennem hele udviklingsprocessen, fra startskud til slutprodukt, en mobil app udgivet i app stores klar til brug.

Our testers are detail-oriented and methodical

Løsningen

Manao Software udviklede og leverede en simple og elegant løsning bestående af en mobil app til iOS og Android, samt webadministration hvor Web-koncept hurtigt og nemt kunne aktivere en kundes hjemmeside.

The Web-koncept app fungerer i alt sin enkelthed ved at kunden logger ind med sit domæne og WordPress login, præcis som en bruger vil gøre hvis vedkommende sidder foran sin computer. Næst kan kunden oprette og udgive blogindlæg på deres WordPress hjemmeside, eller se nøgletal fra deres Google Analytics konto, direkte på mobilen eller tablet.

En af WordPress platformens primære funktioner er oprettelse af blogindlæg, hvor en bruger kan skrive en overskrift, uddrag og beskrivelse, vælge en kategori, uploade billeder samt indsætte et galleri. Denne funktion og dens egenskaber optræder nu i appen, hvor kunden igennem en simpel og elegant brugerflade, kan oprette et indlæg på farten, og vælge om det skal deles på Facebook ved udgivelse.

Endvidere har Web-koncepts kunder typisk Google Analytics samt Google Ads integreret på deres WordPress side, som indsamler brugerdata og kundeaktivitet. Denne data kaster lys over hvor meget af kundens webstedstrafik der kommer fra de forskellige kilder, og kan hjælpe kunden med at analysere hvad der virker for virksomheden eller ej. Udvalgte nøgletal fra førnævnte data sendes til appens ”Statistik” skærm og viser bl.a. organiske søgninger, antal klik, CPC (cost-per-click), oversigt over anskaffelse m.m.

WordPress er nok den mest populære CMS-platform tilgængelig til udvikling af hjemmesider. Denne ”berømthed” har haft den skyggeside, at WordPress sider bliver gjort til mål for hackere verden over. Sikkerhed sad derfor i højsæde under udviklingsprocessen, hvor hele løsningen fik implementeret sikkerhedsmekanismer efter ”best practice” baseret på OAuth 2.0 (Open Authorization), som er en udbredt standard af meget høj kvalitet, der lader brugere give websteder eller applikationer adgang til deres oplysninger på andre websteder, men uden at udlevere adgangskoder.

Til at samle trådene og forbinde løsningens forretningslogik blev Firebase Realtime Database anvendt som hosting, som er en API der synkroniserer data på tværs af iOS og Android enheder og gemmer dem i skyen. Firebase hjælper softwareudviklere med at bygge programmer der kan samarbejde i real time, og var et perfekt produkt til en mobil app af denne type.

Til at samle trådene og forbinde løsningens forretningslogik blev Firebase Realtime Database anvendt som hosting, som er en API der synkroniserer data på tværs af iOS og Android enheder og gemmer dem i skyen. Firebase hjælper softwareudviklere med at bygge programmer der kan samarbejde i real time, og var et perfekt produkt til en mobil app af denne type.

Lad os sammen bringe din vision til live

Den anvendte teknologi

Resultatet

Web-koncept app blev lanceret i juli 2021, og blev taget varmt imod blandt Web-konceptskunder. ”Det er så nemt nu. Jeg kan udgive billeder af et produkt, uden at skulle optage vores PC og forstyrre min kollega.”kommenterer en kunde.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment