Responsive web design

Web applikation udvikling

Web udvikling har været en del af vores DNA lige siden vi startede op i 2007. Som Microsoft Gold Certified Partner virksomhed specialiserer vi os i at udvikle intuitive, hurtige, og sikre web applikationer på ASP.NET Core platformen.

Frontend web udvikling

Vi benytter de mest moderne og pålidelige værktøjer til at bygge intuitive brugeroplevelser, baserede på responsivt web design, der fungerer lige godt på store skærme og små. Koden skrives manuelt og optimeres for at opnå den bedste performance, kompatibilitet, og indlæsningstid.

Frontend Technologies

Backend web udvikling

Vores stærke fokus på Microsoft platformen til web udvikling har gjort det muligt for os at opbygge ekspertise og know how som er svær at finde andre steder. Du kan stole på at vi bygger din web applikation med en fleksibel arkitektur, der gør det muligt at udvide og ændre funktionerne langt ud i fremtiden, uden at skulle starte forfra.

Backend Technologies

Forståelse, kvalitet, hastighed

Vores programmører arbejder efter mantraet "forståelse, kvalitet, hastighed" som grundstenen i alt hvad de gør:

  1. Forståelse kommer først, fordi uden forståelse er god kvalitet og høj hastighed ligegyldige, da opgaven alligevel skal laves om.
  2. Kvalitet kommer bagefter, fordi uden kvalitet er høj hastighed ligegyldig, da man ender med at bruge mere tid på fejlrettelser og omskrivninger. 
  3. Hastighed er et resultat af god forståelse og god kvalitet, og er den sidste ting man optimerer.

Agile/Scrum projektledelse

Hvad er Scrum? Scrum er en måde hvorpå hold samarbejder om at udvikle et produkt. Produktudvikling, ved brug af Scrum, sker i små skridt, hvor hvert skridt bygger på de forrige skridt. Udvikling af produkter skridt for skridt fremmer kreativitet og hjælper udviklingshold til bedre at kunne reagere på feedback og ændringer, for at udvikle præcis hvad der er brug for, og kun det.

Vi har praktiseret Scrum i årevis og har bevist gang på gang hvor effektivt det er, når man sammenligner med forældede metoder såsom vandfaldsmetoden.

Microsoft certificerede programmører

Vores programmører er erfarne, universitetsuddannede, og Microsoft certificerede. Hvorfor nøjes med mindre?

Få et hold programmører med mange års erfaring i at bruge ASP.NET til at bygge skalerbare, gennemtænkte web applikationer, baseret på design patterns og gode software arkitekturer.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag for at tage en snak om dit projekt. Det er helt gratis og uforpligtende.

 

Vil du vide mere? Kontakt os
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Fortæl os om dit projekt og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe - det er det vi lever af.