ASP.NET web applikation udvikling

Få et hold erfarne Microsoft certificerede ASP.NET programmører, med en certificeret Scrum Master som leder. Vi tilbyder en komplet løsning med grafikere, software arkitekter, database eksperter, og andre specialister, der alle arbejder sammen for at udvikle din web applikation. Så slipper du for hovedpinen ved at koordinere en masse forskellige personer.

Asp Pic

Forståelse, kvalitet, hastighed

Vores programmører arbejder efter mantraet "forståelse, kvalitet, hastighed" som grundstenen i alt hvad de gør:

  1. Forståelse kommer først, fordi uden forståelse er god kvalitet og høj hastighed ligegyldige, da opgaven alligevel skal laves om.
  2. Kvalitet kommer bagefter, fordi uden kvalitet er høj hastighed ligegyldig, da man ender med at bruge mere tid på fejlrettelser og omskrivninger. 
  3. Hastighed er et resultat af god forståelse og god kvalitet, og er den sidste ting man optimerer.

Agile/Scrum projektledelse

Hvad er Scrum? Scrum er en måde hvorpå hold samarbejder om at udvikle et produkt. Produktudvikling, ved brug af Scrum, sker i små skridt, hvor hvert skridt bygger på de forrige skridt. Udvikling af produkter skridt for skridt fremmer kreativitet og hjælper udviklingshold til bedre at kunne reagere på feedback og ændringer, for at udvikle præcis hvad der er brug for, og kun det.

We har praktiseret Scrum i årevis og har bevist gang på gang hvor effektivt det er, når man sammenligner med forældede metoder såsom vandfaldsmetoden.

Microsoft certificerede programmører

Vores programmører er erfarne, universitetsuddannede, og Microsoft certificerede. Hvorfor nøjes med mindre?

Få et hold programmører med mange års erfaring i at bruge ASP.NET og MVC.NET til at bygge skalerbare, gennemtænkte web applikationer, baseret på design patterns og gode software arkitekturer.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag for at tage en snak om dit projekt. Det er helt gratis og uforpligtende.

 

Vil du vide mere? Kontakt os
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Fortæl os om dit projekt og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe - det er det vi lever af.