Mobil app udvikling

Outsourcing af mobil app udvikling med høj kvalitet 

Snak med os om dit mobil app udviklings projekt. Ring eller send os en besked i dag.

Er en mobil app det rigtige valg?

Mobil apps er ideelle til gode brugeroplevelser, der passer ned i lommen og følger brugerne hvor end de går. Sammenlignet med en web app er fordelene ved en mobil app at man kan bruge push-notifikationer, samt mere avancerede lokalitetstjenester og det er muligt at gemme data på telefonen og dermed arbejde offline.

Mobile Wireframe To Ui

Få en komplet køreklar løsning

Vi tilbyder alt hvad du har brug for at kunne designe, udvikle og lancere din mobil app til iOS og Android i app-butikkerne. Uanset om din virksomhed er en startup eller en etableret virksomhed, kan vi hjælpe med at udvikle din vision ved at samle dine specifikke krav, tilbyde dig en fast pris (se vores mobil app pris guide) og varetage hele softwareudviklingsprocessen.

Efter lancering tilbyder vi en langvarig vedligeholdelses aftale og videreudvikling af nye funktioner eller versioner.

Hvis det er første gang, du vil lave en mobil app, kan du læse mere i vores guide til hvordan man laver en app.

Teknologier

Mobile process

Processen

Opdagelse: Vi samarbejder med klienter for at forstå deres forretning, og vi fletter deres oprindelige koncept sammen med alt, hvad vores team ved om mobil apps. Vi identificerer risici og finder måder at overkomme udfordringer på.

Funktioner og arkitektur: Vi fastlægger, hvilke funktioner der indgår i produktet, og hvordan de fungerer sammen. Her udarbejder vi en skeletramme til appen i form af wireframes, og der gives et tilbud med en pris (læs mere om hvad det koster at lave en mobil app).

Design: Når det kommer til førsteindtryk, handler det om design. Vi sætter vores passion for godt design på arbejde og baseret på godkendte wireframes designer vi alle skærmene.

Udvikling: Udviklingsprocessen er opdelt i faser baseret på funktionssæt. Vores "agile"-baserede udviklingsproces giver dig mulighed for regelmæssigt at gennemgå og vurdere, hvad vi bygger.

Kvalitetssikring: Vores kvalitetssikrings-team tester appen efter hver udviklingsfase, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, forbereder vi en Beta udgave.

Lancering: Efter at have passeret Beta udgaven gennem en sidste runde af spørgsmål & svar og forbedringer, kan vi enten distribuere appen til App-butikkerne eller give dig alle de nødvendige oplysninger hvis du ønsker at gøre det selv.

Vedligeholdelse: Vi leverer til vores kunder med en 3 måneders fejlfindings-periode, gratis og vedligeholdelsesaftaler, der dækker alt fra små opdateringer helt op til nye version opgraderinger.

To native apps eller én cross-platform app?

En af de mest kritiske beslutninger, der er involveret i udviklingen af en mobilapp, træffes, før den første linje af kode skrives: Hvorvidt man skal lave en native app, én til hvert operativsystem (normalt iOS og Android), som kræver udvikling og vedligeholdelse af to separate kildekoder, eller om man skal oprette en cross-platform app, der kan benytte en delt kildekode, som kan køre på begge operativsystemer.

At tage den forkerte beslutning kan øge udviklingsomkostningerne og tiden til markedsføre appen betydeligt, hvilket giver en konkurrent mulighed for at øge sit forspring. Endnu værre kan det føre til en komplet projektfiasko. Heldigvis er der nogle simple måder at sikre sig, at dette ikke sker. Hos Manao Software har vi mange års knowhow og erfaring, og klar til at guide dig.

Det handler om penge

I en nøddeskal præsterer native mobile apps bedst, men er også dyrere, mens apps på cross-platforme fungerer godt og er til gengæld billigere. Så hvis pengene er af en mindre betydning, er det bedste valg ligetil: udvikle to native mobile apps. I de fleste tilfælde vil virksomheder dog, som et godt udgangspunkt, overveje mellem en cross-platform og native app, for således at opveje omkostninger mod fordele.

Du kan ikke ombestemme dig senere

Uanset om du beslutter dig for en native eller en cross-platform app, forankrer din beslutning appens levetid. Mobilapps er kodet på hvert deres individuelle programmeringssprog, og der er ingen nem gennemførlig måde at konvertere en apps kildekode, fra et programmeringssprog til et andet. Den eneste måde at gøre dette på er at starte forfra, og gøre det manuelt. De fremtidige vedligeholdelses- og udviklingsomkostninger for nye funktioner afhænger derfor af den indledende tekniske tilgang ved projektets start.

Apps der ikke er passende som cross-platform apps

Hvis dit mobilapp-projekt passer ind i én eller flere af disse kategorier, har du sandsynligvis brug for en native app i stedet for en cross-platform app.

  1. Spil.
  2. Grafisk intensive apps, for eksempel til video redigering, AR (forkortet fra engelsk: augmented reality), eller 3D animation.
  3. Apps, der skal bruge et tredjepartsmodul, der kun findes til native apps. For eksempel er de bedste "eBook reader"-moduler til native iOS og native Android.
  4. Hvor kun den allerbedste præstation og den mest sømløse, responsive brugeroplevelse er acceptabel.

Ideelle typer af cross-platform apps

Følgende typer apps er meget velegnet til udvikling på cross-platforme og vil tillade dig at skære omkostninger med op til 70% -90% i mobilappens levetid.

  1. Forretningsapps, der for det meste består af formularer, der er udfyldt, lister, borde osv. For eksempel en restaurant-app med funktioner som bordbestillinger, udleverings-ordrer, loyalitetsprogrammer osv.
  2. Enterprise-apps, for eksempel til sporing af udgifter når dine ansatte er på farten, indkøb, lagerhåndtering osv.
  3. Sociale apps eller underholdnings apps såsom dating apps, sociale netværk apps, mad-udlevering apps osv.

Er du ikke sikker på om en native eller cross-platform app er løsningen? Vi står klar til at rådføre dig i dag.

Programmer Suggest Solution

Hvorfor vælge Manao Software?

Vi er en dansk-ejet virksomhed med en international tankegang, og vi leverer kvalitetsarbejde. Vi har god forretningsetik og værdsætter gennemskuelighed og at tale rent ud af posen.

Træt af outsourcing til kodefabrikker? Prøv noget andet. Vores programmører vil bidrage med ideer, foreslå forbedringer og påpege problemer. Ikke mere "smil-og-nik for at skjule forvirring.

Kontakt os

Kontakt os med det samme for at tage en snak om mulighederne for outsourcing af mobil app udvikling. Bare fortæl os, hvilken slags mobil app du ønsker at få udviklet, så kontakter vi dig inden for 24 timer. 

Få svar inden for 24 timer.

Andre ydelser

Har du ikke brug for en mobil app? Så er en web app muligvis lige det, du leder efter. Klik videre nedenfor og udforsk andre muligheder.