Outsourcing af dedikerede programmører

Få et team af dedikerede software udviklere, der kun arbejder på dine projekter, til en fast lav månedlig pris. Inkluderer ærlig feedback, ideer, og hejsning af det røde flag når der opstår et problem.

Outsourcing af udviklere der ikke bare "smiler og nikker"

Er du træt af at outsource til kodefabrikker? Prøv noget nyt. Vores programmører bidrager med ideer, foreslår forbedringer, og siger til hvis der er et problem. Ikke mere "smil og nik" for at skjule forvirring.

Manao Jobs

Kommunikation er kritisk

En af de største barrierer ved outsourcing af dedikerede hold af programmører er kommunikationen. Vi er klar over at i mange asiatiske kulturer er det meget vigtigt at undgå konflikter eller tab af ansigt. I modsætning til dette er danske kunder vant til ansatte der siger tingene ligeud og står ved deres holdninger. Dette kan lede til misforståelser. Et typisk eksempel er at når en dansker spørger et hold programmører om de har forstået opgaven, så bliver der smilet og nikket selv hvis de ikke har forstået hvad det hele går ud på. Det er et forsøg på at undgå at tabe ansigt, men resultatet er spildt tid når opgaven skal laves forfra.

Vi har løst problemet ved at opdyrke en virksomhedskultur som på mange måder er dansk, og vi har oplevet en kæmpe forbedring i kommunikationen, både mellem os og kunderne, men også internt. 

Samtidigt er der engelskundervisning to gange om ugen for at forbedre de thailandske udvikleres sprogfærdigheder. 

Dansk projektledelse sikrer høj kvalitet

Når du ringer til Manao Software får du en dansker i røret. Vores danske projektledere arbejder på samme kontor, som vores udviklere. Dette er altså ikke en typisk asiatisk outcourcing virksomhed, hvor projekterne bliver fjernstyret fra Danmark.

Vores projektledere arbejder tæt sammen med udviklings afdelingerne, hver dag, og konsekvensen af dette er, at den danske virksomhedskultur smitter af på udviklerne: De er vant til danske standarder når et projekt skal leveres. I sidste ende sparer vi tid ved at gøre det rigtigt i første omgang, hvilket er noget vi er meget stolte af.

Microsoft certificerede ASP.NET udviklere

Hvorfor nøjes med mindre? Vi forstår godt at certificering ikke er altafgørende, men det er en internationalt anerkendt benchmark du kan regne med. Dertil videreuddanner vi løbende vores programmører så de skriver smuk kode, ved brug af best practices, som giver en høj kvalitet og gør koden let at vedligeholde. Det sikrer at dit produkt får en meget længere levetid. 

Teknologier

Vi bruger Microsoft platformen til at udvikle web applikationer der har den højeste sikkerhed, højeste skalerbarhed, og bedste performance. Ved at benytte de mest moderne og populære open source frameworks til at udvikle responsive frontends kan vi give brugerne den bedste oplevelse uanset skærmstørrelse.

Til mobile apps specialiserer vi os i native apps samt React Native cross-platform apps. Med en Google Firebase backend-as-a-service kan vi sikre at appen let kan skaleres op når det bliver nødvendigt, mens omkostningerne holdes nede. 

Backend teknologier:

Frontend teknologier:

Mobil app teknologier:

Desværre tilbyder vi ikke PHP, Ruby on Rails, eller Java udvikling. Vi har valgt at fokusere på et udvalgt sæt teknologier for at kunne tilbyde dem på ekspert niveau, i stedet for at kunne lidt af det hele uden at mestre noget bestemt.

Få dit eget hold

Bliv kontaktet af os for en uforpligtende snak om mulighederne for at få dit eget hold dedikerede programmører hos Manao Software. Vi svarer inden for en arbejdsdag.

Vil du vide mere? Kontakt os
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Fortæl os om dit projekt og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe - det er det vi lever af.