Responsivt web wesign og Umbraco CMS websites

Websites som dynamisk tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser på PC'er, tablets, og smartphones. Få et website med et unikt grafisk design der kun bruges til din virksomhed, alt sammen bygget på det brugervenlige og sikre Umbraco CMS.

Hvordan fungerer det?

Elementerne på siden flyttes rundt, gemmes, eller transformeres, så siden vises på den optimale måde på alle skærmstørrelser.

RWD

Prøv selv: Åben denne side på din computer, tablet, og mobiltelefon, og læg mærke til hvordan layoutet automatisk optimeres efter hver skærmstørrelse. Vi bruger det populære Bootstrap rammeværk til at opnå denne funktionalitet, så vi kan reducere udviklingsomkostningerne. 

Derfor har du brug for responsivt web design

Smartphones er blevet en uundværlig del af vores hverdag. Smartphones bruges nu af hele 59% af den danske befolkning, og ejerne bliver mere og mere afhængige af deres smartphones:

Virksomheder, der gør smartphones til en central del af deres strategi, vil kunne udnytte muligheden for at nå ud til de kunder, som altid er på internettet. Vi foreslår at bruge responsivt web design (RWD) til at gøre dit website kompatibelt med mobile enheder, men uden ekstra vedligeholdelsesarbejde. 

Hvorfor ikke et mobilt website?

En traditionel tilgang til understøttelse af smartphones har været at lave en mobil version af hjemmesiden. Dette kræver ofte at samme indhold vedligeholdes to steder, hvilket er tidskrævende og svært at holde styr på. RWD er en teknik der gør det muligt at tilpasse visningen af siden til alle de typer enheder, der besøger siden, men med brug af det samme underliggende indhold.

Kom i gang med det samme

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag for at tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Vil du vide mere? Få en demo
x
Icon Troll

Vil du vide mere?

Nu har du mulighed for at få en one-on-one snak med vores udviklingschef.