Umbraco CMS websites

Web design og udvikling af Umbraco CMS websites til virksomheder, klubber, og organisationer.

Få et godt tilbud på din virksomheds nye Umbraco CMS hjemmeside. Du får et unikt web design og hurtig leveringstid med dansk kvalitet.

Med Umbraco CMS slipper du for alle de unødvendige funktioner

Umbraco CMS er et Open Source content management system til dit website, der gør det nemt at redigere sider og holde websitet opdateret. Det er ideelt, hvis du vil have et smukt, unikt og responsivt webdesign, der er skræddersyet specifikt til dit brand eller produkt. I modsætning til fx WordPress CMS er Umbraco CMS mere brugervenligt og indeholder kun de funktioner, der rent faktisk skal bruges.

Umbraco Mockup Device Imageandtext 3

Få en komplet køreklar løsning

Vi tilbyder en komplet service med talentfulde grafiske designere, erfarne softwareudviklere, der kan levere dansk kvalitetsarbejde, grundig kvalitetssikring og en projektleder til at holde det hele på rette spor. Det færdige website leveres til din foretrukne hostingudbyder, klar til at modtage besøgende.

Efter lancering tilbyder vi en langvarig vedligeholdelses aftale og videreudvikling af nye funktioner eller opdaterede designs.

Teknologier

Beklager, vi tilbyder ikke WordPress, Drupal eller Joomla udvikling. Vi ønsker ikke at være en "altmuligmand", der intet mestrer, så vi specialiserer os i Umbraco CMS og udelukker resten. Dette giver os mulighed for at tilbyde usædvanligt højt kvalificerede udviklere inden for vores ekspertiseområde.

Hos Manao Software er gode råd gratis. Få en uforpligtende konsultation om muligheder og priser.

Web process

Processen

Opdagelse: Vi samarbejder med klienter for at forstå deres forretning, og vi fletter deres oprindelige koncept sammen med alt, hvad vores team ved om websites. Vi identificerer risici og finder måder at overkomme udfordringer på.

Funktioner og arkitektur: Vi fastlægger, hvilke funktioner der indgår i produktet, og hvordan de fungerer sammen. Her udarbejder vi et skelet til websitet i form af wireframes.

Design: Når det kommer til første indtryk, handler det om design. Vi sætter vores passion for godt design på arbejde og baseret på godkendte wireframes designer vi alle siderne.

Udvikling: Udviklingsprocessen er opdelt i faser baseret på funktionssæt. Vores "agile"-baserede udviklingsproces giver dig mulighed for regelmæssigt at gennemgå og vurdere, hvad vi udvikler.

Kvalitetssikring: Vores kvalitetssikrings-team tester hjemmesiden efter hver udviklingsfase, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, forbereder vi en Beta udgave.

Lancering: Efter at Beta udgaven har gennemgået en sidste runde af test og forbedringer, kan vi enten aflevere hjemmesiden til din hosting konto eller give dig alle de nødvendige oplysninger, hvis du ønsker at gøre det selv.

Vedligeholdelse: Vi tilbyder vores kunder med en gratis 3 måneders garanti mod fejl, og derefter er der mulighed for at tegne en vedligeholdelsesaftale, der dækker alt fra små opdateringer helt op til nye versioner.

Umbraco Mockup Device Imageandtext2

Hvorfor vælge Manao Software?

Vi er en dansk-ejet virksomhed med en international tankegang, og vi leverer dansk kvalitetsarbejde. Vi har god forretningsetik og værdsætter gennemskuelighed og at tale rent ud af posen. 

Som en Umbraco Registered Partner har vi en lang og omfattende erfaring fra mange års udvikling af Umbraco CMS-baserede websites for virksomheder i Danmark. Ved udelukkende at arbejde med Umbraco CMS har vi opbygget et erfaringniveau, der er svært at finde andre steder.

Få et gratis, uforpligtende tilbud på et Umbraco CMS website.

Kontakt os

Kontakt os med det samme for at snakke om mulighederne eller for et gratis og uforpligtende tilbud. Bare fortæl os dine ønsker til websitet, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Få svar inden for 24 timer.

Andre ydelser

Har du ikke brug for et Umbraco CMS website? Så er en web app eller mobil app muligvis lige det, du leder efter. Klik videre nedenfor og udforsk andre muligheder.