Send os en besked

Fortæl os hvilken slags software outsourcing, du har brug for, eller hvilket produkt du vil udvikle, så kontakter vi dig inden for 24 timer for at tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Få svar inden for 24 timer.

Kontakt os

Manao Software ApS
Jordbrovej 6, 2. th
8200 Århus N

7050 0101 (Vi taler dansk, engelsk og thailandsk)
Åbningstider:
Mandag til fredag, kl. 8:00 til 13:00 (dansk tid).
Klokken er på kontoret i Thailand

Hvad kan vi hjælpe med?

Outsourcing af softwareudvikling kan være en jungle. Uanset om du planlægger at outsource et projekt for første gang, eller om du allerede har erfaring med outsourcing-virksomheder, er det sandsynligt, at du har en masse spørgsmål, der skal besvares. Vi er klar til at lytte til dig, lære om dine forretningsbehov og softwareudviklingsbehov og tilbyde vores råd og vejledning baseret på over et årtis erfaring i softwareudvikling.

Få en gratis konsultation

Ring eller send os en besked for at planlægge en gratis konsultation uden forpligtelse med en af vores eksperter i softwareudvikling. Det er en hurtig og nem måde at lære mere om dine muligheder og samtidig få værdifulde råd om, hvilken løsning der bedst matcher dine forretningsbehov.

Få et tilbud på dit softwareudviklingsprojekt

Hvis du allerede ved, hvilke funktioner du står og har brug for, så send os din kravspecifikation, og vores team vil levere et formelt tilbud på dit softwareudviklingsprojekt med et udspecificeret omfang, tidsplan og pris.

Få et outsourcet udviklingsteam

Er du klar til at outsource dit softwareudviklingsteam? Kontakt os for at modtage vores priser og vilkår, og fortæl os gerne, hvilke evner og kompetencer du har brug for, så vi kan sende dig et udvalg af matchende CV'er, som du kan vælge imellem. Vi kan samle et eksperthold til dig på næsten ingen tid.

Få teknisk support

Hvis du nogensinde har brug for hjælp med en softwareløsning udviklet hos Manao Software, står vi altid klar til at hjælpe dig.