Vores services

Mobil app udvikling med høj kvalitet og hurtig levering

Vi hjælper dig med rådgivning, design, udvikling, og drift af din nye skræddersyede mobil app. Uden, at det koster en bondegård.

บริการพัฒนาแอปพลิเคชันมือถือ Manao Software

Komplette mobil app løsninger

Din virksomhed er unik, og den fortjener en unik mobil app. En mobil app, som dine konkurrenter ikke har, og aldrig kan købe sig til. På den måde kan din virksomhed differentiere sig fra de andre.

Vi udvikler mobil apps ud fra dine ønsker og behov, så det betyder alle de apps, vi udvikler, er skræddersyede apps. Dermed kan alt lade sig gøre, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Tilfredse kunder

{Kom i gang med det samme}

Kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor. Så vil vi, helt uforpligtende, hjælpe dig med at vurdere kompleksiteten og omfanget af din app. For at kunne give dig det bedste løsningsforslag og pris, er det vigtigt at du fortæller os i detaljer om din app idé.

Vores proces

Den store fleksibilitet ved skræddersyede mobile apps stiller store krav til vores fælles samarbejde og til vores mobiludviklere og designere, og derfor er det vigtigt med en ordentlig proces fra start til slut. 

1. Produktafklaring

Vi går på opdagelse i dit produkt og nærstuderer det projekt, du ønsker at sætte i søen. Det gør vi for bedre at kunne bestemme, hvilke af vores profiler der matcher dine ønsker.

2. Features og arkitektur

Ud fra en ambition om, at alle features skal supplere hinanden, beslutter vi, hvilke der skal indgå i dit produkt. Først når vi har gjort det, laver vi et udkast til din app wireframe.

3. Design

Når det kommer til software, handler langt de fleste førstehåndsindtryk om design. Vi trækker på en bred og alsidig erfaring, hvad angår wireframes, og garanterer dig, at vi finder et design, der passer.

4. Udvikling

Vi opdeler udviklingsprocessen i feature sets, så du bedre kan følge med i, hvordan det går og evaluere sektioner undervejs.

5. Kvalitetssikring

Hver gang et trin er afsluttet, tester vi din app. Det gør vi for at sikre os, at den er funktionel og lever op til vores kvalitetskrav. Derefter forbereder vi en Beta Build.

Hvad koster det at lave en app?

Vi står parate til at hjælpe dig med at lave din app. Ønsker du at kende mere til priser for at lave en app, så læs videre.

Anvendte teknologier

Når det overvejes hvilke teknologier, der er bedst til en mobil app, er den første og vigtigste beslutning om der skal laves en ”native app” til hver platform (normalt iOS og Android), hvilket kræver at man udvikler og vedligeholder to separate kildekoder, eller om der skal laves en ”cross-platform” app hvor samme kildekode kan bruges til begge platforme.

I en nøddeskal kan man sige at native apps har den bedst mulige performance og kan alt, mens cross-platform apps performer godt og kan det meste. Til gengæld koster native apps betydeligt mere, både under udvikling og i vedligeholdelse, da der skal skrives meget mere kode.

Vi kan udvikle apps på begge måder og tilbyder altid ordentlig rådgivning om fordele og ulemper i forhold til dine specifikke behov.

Android Apps

เทคโนโลยีที่ใช้ในการพัฒนาซอฟต์แวร์สำหรับแอนดรอยด์

iOS Apps

เครื่องมือในการสร้างแอปพลิเคชัน

Backend

บริการพัฒนาแอปพลิเคชันด้วยความเชี่ยวชาญ

Prismodeller

Du får stor fleksibilitet når du vælger Manao Software som din partner til softwareudvikling. Vi laver softwareudvikling til virksomheder der spænder fra startups til store etablerede virksomheder, så vi ved at alle virksomheder har forskellige behov når det gælder budget og cash flow. Når du beslutter dig for at investere i softwareudvikling er det vigtigt at vælge den rigtige prismodel, der passer bedst til netop din forretning.

Dedicated_Team-g

Dedikeret udviklingsteam på månedsbasis

 • Fakturering på månedsbasis

 • Fleksibilitet

 • Skaler op og ned efter behov

 • Fuld kontrol

 • Lavere omkostninger

 • Udvikling og vedligehold på lang sigt

 • Bevarelse af produktkendskab og know-how

For længerevarende projekter, og især dem, hvor der løbende tilføjes nye funktioner, er det ideelt at sammensætte dit eget dedikerede team af softwareudviklere, der udelukkende arbejder på dit projekt.  Du kan vælge et placere hele dit udviklingshold hos Manao Software, eller du kan vælge at supplere dit eget kernehold med ekstra udviklere hos os.  

Du opnår et forudsigeligt fast månedligt budget til softwareudvikling, og du kan skalere op eller ned alt efter hvor meget kapacitet, du har brug for hver måned. Uden, at du skal ud at rekruttere medarbejdere eller sig dem op, når der ikke er brug for dem længere. 

Læs mere om outsourcing af et dedikeret udviklingshold.

Fixed_Price-g

Faste priser

 • Fakturering efter milepæle

 • Forudsigelig total projekt pris

 • Veldefinerede mål

 • Fleksibilitet ved små ændringer

 • Gennemsigtighed

 • Aftalt tidsplan

 • Minimalt behov for styring

Hvis du fra starten kender projektets omfang, og du ønsker at vide på forhånd, hvor meget du skal budgettere og hvor lang tid det kommer til at tage, så vil et fastprisprojekt give dig den økonomiske sikkerhed og forventningsafstemning, du har behov for. Det behøver ikke at gå ud over fleksibiliteten. Vi foretager gerne justeringer og småændringer undervejs uden at det koster ekstra. For større ændringer har vi en simpel og gennemsigtig proces for ændringsanmodninger, hvor du bevarer fuld kontrol. 

Projektstyring

Hos Manao Software lægger vi vægt på at levere de bedst mulige softwareløsninger til vores kunder, samtidig med at vi sikrer gennemsigtighed og tæt samarbejde gennem hele udviklingsprocessen. Derfor har vi valgt at anvende Agile Scrum-metoden som vores foretrukne tilgang til projektstyring.

Agile Scrum er en iterativ metode, hvor vi opdeler projektet i “sprints” der hver varer præcis to uger. I løbet af hvert sprint arbejder teamet på at levere en funktionsdygtig del af projektet, som demonstreres for dig ved sprintets afslutning. Under demonstrationen kan du se den fremdrift, der er sket i løbet af de sidste to uger, hvilket giver fuld gennemsigtighed i forhold til det samlede projekts fremdrift. Du kan give feedback til teamet og ændre i projektets omfang, hvis det er nødvendigt. Efter afslutningen af alle sprints gennemgår projektet en endelig accepttest, inden det lanceres, og skifter over til løbende support og vedligeholdelse.

 • Kunden i fokus: Agile Scrum placerer dig i centrum af udviklingsprocessen. Vi værdsætter dine input og feedback på hvert trin af projektet. Dette sikrer, at det endelige produkt passer perfekt til din vision og forretningsmål.

 • Fleksibilitet og tilpasning: Agile Scrum giver os mulighed for at være fleksible og tilpasse os ændringer i kravene uden at det forsinker projektets fremdrift. Dette betyder, at du kan foretage justeringer undervejs efter behov.

 • Gennemsigtighed og kommunikation: Gennemsigtighed er nøglen til at opbygge tillid. Med Agile Scrum har du fuld synlighed i forhold til projektets status, fremdrift og udfordringer. Regelmæssige møder og klar kommunikation holder dig informeret hele vejen igennem.
 • Gradvis levering: Ved afslutningen af hvert sprint modtager du en funktionel del af din software. Denne gradvise levering giver dig mulighed for at afprøve softwaren tidligere og give feedback regelmæssigt, i stedet for alt på én gang ved projektets afslutning.

 • Kvalitetssikring: Agile Scrum lægger vægt på kontinuerlig test og kvalitetssikring. Vores testere sikrer, at hver dellevering opfylder vores høje kvalitetsniveau, i stedet for at udskyde kvalitetssikringen til projektets afslutning.

Hvad koster det at lave en app?

Har du en god app idé, men ikke kompetencerne til selv at udvikle den? Så kan Manao Software hjælpe dig. Vi har udviklet mange forskellige typer apps til både iOS og Android, og kan hjælpe med alt fra koncept og design, til implementering og lancering i begge app stores. Typisk hjælper vi også med vedligeholdelse og løbende forbedringer af vores kunders apps.

ราคาในการสร้างแอปพลิเคชัน

Pris for en mobil app

Pris for udvikling af en app varierer alt efter hvad en app skal kunne. Man kan sammenligne det med, at spørge hvad et køretøj koster. Prisen for et køretøj afhænger af kravene til køretøjet, 

fx: Ønsker du en scooter, bil eller bus?
Skal det være en Rolls Royce eller en Toyota? Hvilket ekstraudstyr har du behov for osv.

For at vi kan give dig en pris for udvikling af netop din app idé, har vi derfor behov for en beskrivelse af hvad man skal kunne i appen. Jo mere præcist beskrevet, jo bedre. For at give dig en fornemmelse af prisniveauet, har vi dog lavet nogle retningslinjer med udgangspunkt i en app til både iOS og Android.

Simpel app til iOS og Android

Som udgangspunkt kun et par skærme, standard egenskaber, ingen backend til styring af indhold, og ingen integrationer med andre systemer.

Prisen: 20.000 til 40.000 kr.

Middel kompleks app til iOS og Android

Har flere funktioner og skærme end den simple app. Har typisk en backend tilknyttet, hvor data kan synkroniseres til og fra appen.
Eksempler på funktioner, der kan bliver brugt i en middel kompleks app:

 • Kamerafunktion
 • GPS
 • Push beskeder
 • Simple animationer osv.
 • Kan fx integreres med andre services som: Google Maps, Sociale Medier mv.
Prisen: 30.000 til 100.000 kr.

Kompleks app til iOS og Android

Den komplekse app har com regel mange funktioner, og er integreret med forskellige systemer. Det kan bl.a. omfatte:

 • Bruger konti
 • Køb i appen
 • In-App purchases
 • E-handel
 • Push beskeder
 • Komplekse animationer osv.
Prisen: 100.000 til 300.000 kr.
Kontakt os

Kontakt os

Relaterede blogindlæg

Lær mere om skræddersyet udvikling af mobilapplikationer.

Pros & Cons of Flutter in App Development

Flutter is a platform that allows a single codebase for Android, iOS, Windows, Linux, and Mac apps. It’s innovative. We’ll discuss what makes it special, its advantages and drawbacks. Learn about Flutter here.

Vedligeholdelse og support

Hos Manao Software slutter vores forpligtelser til dit projekt ikke ved levering. Vi forstår, at løbende support og vedligeholdelse er afgørende for at sikre, at din softwareløsning fortsat fungerer optimalt og udvikler sig i takt med dine behov. Vores vedligeholdelses- og supportaftaler er giver dig tryghed for at løsningen fungerer problemfrit også på lang sigt.

En valgfri vedligeholdelsesaftale kan tilføjes til dette projekt, underlagt en årlig vedligeholdelsesafgift, og giver dig følgende fordele:

Løbende overvågning og problemløsning

Efter projektets afslutning overvåger vi løbende din løsnings tilstand og performance. Vores team holder øje med om der sker fejl og går automatisk i gang med at fejlsøge og løse problemerne. Der kan også ske fejl inde i maven på løsningen, som ikke bemærkes af brugerne, men hvor vi proaktivt kan rette dem.

Regelmæssige opdateringer og forbedringer

Teknologi udvikler sig konstant, og det gør dine forretningsbehov også. Vi laver proaktivt opdateringer og forbedringer til din software for at sikre, at den forbliver kompatibel med de nyeste teknologier og stemmer overens med dine skiftende krav. Disse opdateringer kan omfatte sikkerhedsrettelser, funktionsforbedringer og skalerbarhedsforbedringer.

Helpdesk og teknisk support

Vores team er altid kun et opkald eller en besked væk. Vi tilbyder en hurtig helpdesk-service med erfarne fagfolk, der kan hjælpe med tekniske spørgsmål, fejlsøgning og brugervejledning. Uanset om det er en mindre forespørgsel eller et kritisk problem, er vi her for at yde hurtig og effektiv support.

Sikkerhed og databeskyttelse

Sikkerhed er en topprioritet for os. Vi anvender robuste sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data og software mod trusler. Vores team vurderer og opdaterer løbende sikkerhedsprotokoller for at forhindre potentielle sårbarheder og sikre integriteten og fortroligheden af dine oplysninger.

Performance optimering

For at opretholde maksimal performance gennemfører vi rutinemæssige performancevurderinger og optimeringer. Dette inkluderer identifikation og håndtering af flaskehalse, optimering af databaseperformance og finjustering af hosting konfigurationer. Vores mål er at sikre, at din software kører problemfrit, selv når din brugerbase vokser.

Service Level Agreements (SLA'er)

Vi formaliserer vores forpligtelse til din tilfredshed gennem Service Level Agreements. Disse aftaler fastlægger svartider, løsningstider og andre vigtige nøgletal og sikrer, at du modtager den service, du forventer.

บริษัทพัฒนาซอฟต์แวร์และแอปพลิเคชันชั้นนำในไทย

Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om dine behov og ønsker til en mobil app. 

Andre services

This is a staging environment