Vores services

Kvalitetssikring og test af software

Vi hjælper dig med at forbedre kvaliteten af din web app eller mobil app i samarbejde med dine programmører. Intet slår at få friske øjne på, når der skal testes software for at finde alle de fejl, man selv har set sig blind på. Inden dine kunder gør det.

Our testers are detail-oriented and methodical
As a software testing services company, we follow a test plan to deliver the desired results

Hvorfor outsource din kvalitetssikring?

Når du outsourcer din software kvalitetssikring til specialister, får du adgang til rutinerede eksperter. I stedet for at få dine egne programmører til at teste deres kode, kan det være en fordel at få test eksperter udefra til at kigge softwaren efter i sømmene. De kan often finde fejl, som ellers var blevet overset.

Bestem selv, hvornår og hvor længe du vil ave hjælp til test. Testerne kan engageres på timebasis eller månedsbasis.

Du kan let og hurtigt komme i gang med en eller flere testere hos os. Vi starter med en grundig gennemgang af din nuværende proces og rådgiver dig om hvordan den kan forbedres, og så hjælper vi med at teste enten på projektbasis eller som en fast del af din proces. På den måde får du værdi både på kort sigt og lang sigt.

Our testers are ISTQB-certified

Du får adgang til erfarne test specialister, der i mange tilfælde også er certificerede af ISTQB (International Software Testing Qualifications Board).

I deres karriere arbejder de udelukkende med kvalitetssikring og test af software. Intet andet. Det er god kvalitet, de brænder for. Og det giver resultater, du kan mærke.

Vi kan hjælpe dig med manuelle tests eller vi kan hjælpe med at automatisere dele af testprocessen for bedre effektivitet og skalerbarhed i det lange løb.

 

Samarbejdet i trin

Behovsafklaring

Vi starter altid med at opnå en dybdegående forståelse af dit projekt, det nuværende kvalitetsniveau, og dine aktuelle udfordringer og behov.

Rådgivning og strategi

Sammen diskuterer vi mulige løsninger, og lægger en strategi for din fremtidige kvalitetssikring og testproces, der imødekommer dine specifikke behov.

Sammensæt holdet

Vi udvælger det ideelle testhold, der har de færdigheder og erfaringer, som løsningen kræver. De kan hyres på timebasis eller månedsbasis, alt efter hvor meget kapacitet, du har brug for, og hvor længe.

Løbende opfølgning

Der laves løbende rapportering og afholdes regelmæssige statusmøder, og hvor der er mulighed for at ændre kurs, hvis der er behov for det. Dette sikrer et godt og langt samarbejde.

Kontakt os

Kontakt os

Test teknologier

Frem for at benytte en bred vifte af forskellige teknologier, har vi udvalgt en håndfuld, som vi til gengæld mestrer. Sådan sikrer vi os, at vores testere hele tiden bliver bedre.

Test-automatisering

Testværktøjer

Test tracking

Tilfredse kunder

Prismodeller

Du får stor fleksibilitet når du vælger Manao Software som din partner til softwareudvikling. Vi laver softwareudvikling til virksomheder der spænder fra startups til store etablerede virksomheder, så vi ved at alle virksomheder har forskellige behov når det gælder budget og cash flow. Når du beslutter dig for at investere i softwareudvikling er det vigtigt at vælge den rigtige prismodel, der passer bedst til netop din forretning.

Dedicated_Team-g

Dedikeret udviklingsteam på månedsbasis

 • Fakturering på månedsbasis

 • Fleksibilitet

 • Skaler op og ned efter behov

 • Fuld kontrol

 • Lavere omkostninger

 • Udvikling og vedligehold på lang sigt

 • Bevarelse af produktkendskab og know-how

For længerevarende projekter, og især dem, hvor der løbende tilføjes nye funktioner, er det ideelt at sammensætte dit eget dedikerede team af softwareudviklere, der udelukkende arbejder på dit projekt.  Du kan vælge et placere hele dit udviklingshold hos Manao Software, eller du kan vælge at supplere dit eget kernehold med ekstra udviklere hos os.  

Du opnår et forudsigeligt fast månedligt budget til softwareudvikling, og du kan skalere op eller ned alt efter hvor meget kapacitet, du har brug for hver måned. Uden, at du skal ud at rekruttere medarbejdere eller sig dem op, når der ikke er brug for dem længere. 

Læs mere om outsourcing af et dedikeret udviklingshold.

Fixed_Price-g

Faste priser

 • Fakturering efter milepæle

 • Forudsigelig total projekt pris

 • Veldefinerede mål

 • Fleksibilitet ved små ændringer

 • Gennemsigtighed

 • Aftalt tidsplan

 • Minimalt behov for styring

Hvis du fra starten kender projektets omfang, og du ønsker at vide på forhånd, hvor meget du skal budgettere og hvor lang tid det kommer til at tage, så vil et fastprisprojekt give dig den økonomiske sikkerhed og forventningsafstemning, du har behov for. Det behøver ikke at gå ud over fleksibiliteten. Vi foretager gerne justeringer og småændringer undervejs uden at det koster ekstra. For større ændringer har vi en simpel og gennemsigtig proces for ændringsanmodninger, hvor du bevarer fuld kontrol. 

Læs mere om fastpris projekter til udvikling af web apps eller udvikling af mobile apps.

Relaterede blogindlæg

Lær mere om kvalitetssikring og testning i softwareudvikling.

Kan vi hjælpe dig?

Fortæl os om dine behov og vi hjælper med at finde en løsning, der passer.

Andre services

This is a staging environment