Thailand’s leading software development outsourcing

Sammensæt dit eget udviklingsteam

Alle i udviklingsteamet hyres på månedlig basis (mindst 3 måneder) og kan suppleres på timebasis af f.eks. en projektleder. I tiden de arbejder for dig, tildeles de ikke andre opgaver. Det gør denne løsning ideel for langvarige projekter, som kræver god produktviden og ekspertise.

Programmører

Vores programmører spotter tekniske udfordringer af enhver kaliber og skriver kode, som er velstruktureret, effektiv, nem at forstå og enkel at vedligeholde. De sørger for, at kodestrukturen passer til softwarearkitekturen og spørger dig, hvis der er noget, de er i tvivl om.

Software arkitekter

Software arkitekter gennemser og evaluerer strukturer og strategier i dit projekt og definerer, hvad softwareløsningen skal indeholde for at leve op til dine krav. Stor viden om teknologisk infrastruktur gør dem i stand til at yde teknisk assistance og kvalitetssikring fra start til slut.

Designere

UI og UX designere sørger for, at kreative indslag og designs stemmer overens med dine behov og ønsker. Med udgangspunkt i instruktioner og guidelines udvikler de passende koncepter til projektet og bistår det øvrige team med rådgivning om visuelle udtryk og elementer.

Software testere

Software testere bærer ansvaret for at teste produkter, spotte eventuelle fejl og mangler og rapportere tilbage til dig. De sætter sig nemt ind i komplekse opgaver og er vant til at arbejde på tværs af forskellige domæner og specifikationer. Ikke alene er de øvede i at få øje på det, der ikke fungerer, de foreslår også alternativer.

Projektledere

Projektledere har til opgave at planlægge og sørge for, at projektet følger både tidsplan og budget. De har hele tiden fokus på, hvor langt i processen projektet er og gør en stor indsats for at løse problemer undervejs og minimere forsinkelser. Projektlederen er kundens primære kontaktperson og taler dansk.

Anvendte teknologier

Frem for at tilbyde en bred vifte af forskellige teknologier, har vi udvalgt en håndfuld, som vi til gengæld mestrer. Sådan sikrer vi os, at vores udviklere hele tiden bliver bedre.

Backend teknologier

We focus on several backend technologies

Frontend teknologier

The frontend technologies we use

Mobil App teknologier

The mobile apps we support

Vores process

Vores forretningsmodel bygger på grundighed og effektivitet. Vi bestræber os på altid at være ét skridt foran, så vi kommer forberedte til de udfordringer, vi måtte møde undervejs i processen. Vi arbejder fokuseret fra start til slut og hjælper med vedligeholdelse og support i tiden efter.

Lær om virksomhedens behov

Vi lærer om din virksomhed og det produkt, du ønsker at udvikle.

Bestem de nødvendige roller

kan vi bestemme de nødvendige roller, teknologiske færdigheder og erfaringsniveauer, der er brug for på udviklingsteamet.

Match kandidaterne

Vi matcher kravene med egnede kandidater.

Planlæg interviews

Vi kan sende dig CV’er til overvejelse og derefter planlægge interviews.

Vores kunder

We serve key roles in outsourced software development
We serve key roles in outsourced software development

“Manao Software har spillet en vigtig rolle i udviklingen af vores produkt og er stadig en central del af vores produktudvikling.”

Duy Bui​
Product Owner

Hvorfor vælge os?

Vi har siden 2007 leveret skræddersyede softwareløsninger til virksomheder verden over. Vi kender processen og trækker på en erfaring, som gør os både skarpe og effektive.

Uanset hvilken softwareløsning du vælger, kan du være sikker på, at vi er med hele vejen og støtter dig i processen fra idé til slutprodukt.

Fremhævet på anmeldelse websteder

Contact us to learn about our software development services

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os nu for at høre mere.

Kontakt os

Kontakt os

Professionel softwareudvikling, der matcher dine unikke forretningskrav.

Support

Kontakt os

(Vi taler dansk og engelsk)

© 2023 Manao Software. Alle rettigheder forbeholdes.

© 2023 Manao Software. Alle rettigheder forbeholdes.

This is a staging environment