Om Manao Software

Udvikling af web apps og mobil apps med dansk kvalitet

Outsourcing gjort simpelt: Ekspert softwareudvikling til ethvert behov

{Om Manao Software/*}

Udvikling af web apps og mobil apps med dansk kvalitet

Vores vision

Vi vil være den førende løsning for danske virksomheder, der ønsker at få udviklet skræddersyede web apps og mobil apps til lavere priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores mission

Ved at fokusere på nøje udvalgte teknologier vil vi kontinuerligt opbygge erfaring og ekspertise som overgår vores konkurrenter, så vi kan udvikle de bedste app løsninger til vores kunder hurtigere og til lavere priser.

The CEO of software house, Manao Software.

Historien bag Manao Software

I løbet af sine universitetsår i Danmark udviklede Christopher Mosses en passion for eventyr. Hver sommer tilbragte han seks uplanlagte uger i Asien. Han besøgte Japan, Kina, Malaysia, Singapore, Cambodia, Vietnam og Thailand. Efter at have afsluttet sin kandidatgrad i datalogi og arbejdet et år som programmør hos et dansk softwarehus, følte han, at tiden var inde til et større og længere rejseeventyr.
Verdenskort med Danmark & Thailand i Fokus
The staff from the software house are ready to work with you.
The staff are sitting in the Manao Software house's room

Manao Software

2007

Grundlagt

140

Ansatte

Seks uger blev til seks måneder, og Christophers rejsen åbnede døren op for remote arbejde, hvilket tilførte en vis frihed og fleksibilitet. Men arbejdsmodellen stillede også ekstra høje krav til evnen til at balancere fritid og arbejdsliv, og dét blev inspirationen til at stifte Manao Software. Virksomheden er siden hen vokset fra at være et lille kontor med 4-5 udviklere, til nu at huse 140 talentfulde og dygtige ansatte.

Brug for et medlem til dit udviklingsteam?

Kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Vores kerneværdier

01/

Forståelse

Fra erfaring ved vi, at virksomheder, som ønsker at outsource deres softwareudvikling, ofte rammer en kommunikationsbarriere. Hos Manao Software bestræber vi os altid på at lytte til dine behov og bekymringer. Det er dig, der er eksperten. Vi er til for at hjælpe dig formidle din ekspertise.

02/

Kvalitet

Når virksomheder outsourcer deres softwareudvikling til for eksempel Indien, er det tit på bekostning af kvaliteten. Sådan er det ikke hos os. Vi håndholder en gennemgående kvalitetssikring på alle stadier i processen fra softwarearkitektur og kodning til grafiske designs.

03/

Professionalisme

Vi tager alle midler i brug for at optimere vores faglige profil og tracker arbejdsopgaver for at få det bedste overblik over teamets projekter og ansvarsområder. Vores data er trygt lagret i et avanceret system, og vi benytter os af de bedste sikkerhedsprocedurer.

04/

Respekt

Alle ansatte, uanset titel og status, fortjener at blive anerkendt og respekteret for deres hårde arbejde og gode indsats. Vi driver en virksomhed på gensidig forståelse og samarbejde, og vi tolererer ikke forskelsbehandling på kontoret. Vi er stolte af vores sunde arbejdskultur og alsidige medarbejderstab.

05/

Gennemsigtighed

Skulle vi løbe ind i udfordringer i forbindelse med dit produkt, kontakter vi dig omgående. Vores programmører er øvede i at give konstruktiv feedback, udveksle idéer og rejse eventuelle problemstillinger. Vi er til for at hjælpe dig, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du bliver tilfreds med resultatet.

Our Developers from software house with their Microsoft Gold Certified Partner.

Hvorfor os?

Vi har udviklet web apps og mobil apps til danske virksomheder siden 2007 og har 140 ansatte, så vi har en størrelse og erfaring der gør os til en moden og stabil samarbejdspartner, som du kan stole på. Ikke kun nu og her, men også i det lange løb.

Vi har et smalt teknologisk fokus, da vi hellere vil være eksperter i nogle få teknologier, frem for at kunne lidt af det hele. Det betyder at vi er nødt til at sige nej tak til projekter, der ikke matcher vores fokus, men til gengæld er vi det perfekte valg til projekter, der gør.

Vores kunder er glade for os

Manao Software

Vores arbejdsplads

Manao Software ApS

Jordbrovej 6, 2. th
8200 Århus N, Danmark

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment