Om Manao Software

En dansk ejet software udvikling outsourcing virksomhed i Thailand

Vision

Vores vision er at gøre Thailand til det første valg til outsourcing af software udvikling af høj kvalitet.

Mission

Manao Software er på en mission for at blive et forfriskende alternativ for kunder, der kæmper med outsourcing til typiske "smil-og-nik" software outsourcing virksomheder. Vi finder intelligente, lovende lokale talenter, udvikler deres evner til ekspertniveau i et styrkende miljø baseret på forståelse, kvalitet, og hastighed, og vi producerer bemærkelsesværdige resultater af høj kvalitet og til rimelige priser.

Sådan differentierer vi os

Vi ved, at du har mange valgmuligheder. Lad os give dig nogle gode grunde til at vælge Manao Software.

Dansk ejet og -ledet

I en nøddeskal er Manao Software en dansk-ejet og administreret outsourcing virksomhed til software udvikling med beliggenhed i Chiang Mai, Thailand. Det betyder, at du får en dansk oplevelse men med omkostningsbesparelserne fra Thailand. Du kan tænke på os som et "boutique softwarehus": Vi sælger dig ikke katten i sækken, tværtimod får du en bemærkelsesværdig værdi og kvalitet og uden hovedpine.

Smalt fokus

Vores strategi er at fokusere på et meget lille antal teknologier og mestre dem, snarere end at være en "altmuligmand" der ikke er ekspert i noget. Til web udvikling fokuserer vi på Microsoft teknologi pakken (vi er en Microsoft Gold Certified Partner) og Node. Af den grund tilbyder vi ikke at arbejde med PHP, Java, Ruby eller andre programmeringssprog. Til mobil app udvikling er vores fokus på native apps til iOS og Android, samt React Native og Flutter apps.

Stabil og professionel

Vi har drevet virksomhed siden 2007. Vi er en moden og økonomisk sund mellem-størrelse virksomhed, der vokser i et stabilt tempo. Vi har en lav personaleudskiftning, og vi værdsætter langsigtede samarbejder. Vi har gennemført utallige projekter, og vores erfaring og ekspertise, som vi har opbygget over tiden, er klar til at blive anvendt på dit næste projekt.

Hvordan det hele begyndte

I løbet af sine universitetsår i Danmark udviklede Christopher Mosses en stærk lidenskab for rejser og eventyr. Hver sommerferie blev brugt som rygsækrejsende gennem Asien med seks uplanlagte uger ad gangen hvor han udforskede Japan, Kina, Malaysia, Singapore, Cambodia, Vietnam og naturligvis Thailand. Af en eller anden grund var Thailand det land, der gav ham lysten til at komme tilbage igen og igen. Det føltes som skæbnen.

Efter at have afsluttet en kandidatgrad i datalogi og arbejdet et år som programmør i et dansk softwarehus, flyttede Christopher til Thailand i en alder af 26 og grundlagde Manao Software i 2007. Bevæbnet med bare en kuffert, en bærbar computer og en enkeltbillet, var det et stort spring, som han aldrig har fortrudt.

Fra et lille kontor med ildelugtende vandrør og periodiske strømafbrydelser er Manao Software siden vokset til at blive et af de største softwarehuse i Chiang Mai og beskæftiger nu over 130 ansatte.

Kerne værdier

Vi lever og ånder for vores fem kerneværdier, og de er essensen i vores arbejdsmetodik.

Forståelse

En af de største barrierer, der opleves af virksomheder, der ønsker at outsource software udvikling, er kommunikation. Gensidig forståelse er nøglen til et vellykket samarbejde, og det fungerer ikke, hvis der er en "bare smil og nik" mentalitet over for uklare specifikationer eller instruktioner. Hos Manao Software er vi ikke bange for at spørge en ekstra gang, hvis vi har brug for det. Og så taler vi dansk.

Kvalitet

Vi forstår, at kunder ofte har kvalitetsproblemer, når opgaver outsources til Indien eller andre lavomkostnings områder. Faktisk er det ofte hovedårsagen til, at de kommer til os. Vi er ikke en "kodefabrik", der tankeløst pisker software ud. Vi indbygger kvalitet på alle niveauer, fra gennemtænkte softwarearkitekturer, til ren og vedligeholdelses venlig kode, til nøjagtige grafiske designs, og vores klienter kan se forskellen.

Professionalisme

Vi har de rigtige procedurer og værktøjer og ved, hvordan vi arbejder på en professionel måde, der gør dig sikker på, at du kan stole på os. Data sikkerhedskopieres, kildekoden gemmes i et avanceret versionsstyringssystem, og sikkerhed optræder på alle niveauer. Vi logger tiden ned til minuttet og bruger "task tracking" software, så vi aldrig taber bolden.

Respekt

Du er eksperten inden for dit domæne, og vi respekterer din ekspertise. Ligesom vi behandler vores klienter med respekt, viser vi også respekt for hinanden. Enhver medarbejder fortjener værdighed og respekt, så manglende respekt over for andre tolereres ikke.

Gennemsigtighed

Vi giver dig klar besked. Selv, hvis det er dårlige nyheder. Vi undgår ikke dine opkald, sylter ikke dine e-mails, og snakker ikke udenom. Hvis der er et problem, vil vi hellere løse det med det samme i stedet for at udskyde det til senere, når det er blevet endnu større. Vores programmører er vant til at give feedback, dele ideer og hejse det røde flag, hvis noget går galt. I vores erfaring fører det til gladere kunder og mere forretning for os, og alle går hjem som vindere.