Vilkår og Betingelser

Disse vilkår og betingelser skitserer regler og forskrifter for brug af Manao Software ApS hjemmeside.

Manao Software ApS

Jordbrovej 6, 2. th

8200 Århus N

Telefon: 7050 0101

E-mail: info@manaosoftware.com

Ved at benytte denne hjemmeside antager vi, at du accepterer disse vilkår og betingelser fuldt ud. Afslut venligst brugen af Manao Software ApS hjemmeside nu, hvis du ikke accepterer alle de vilkår og betingelser, der er anført på denne side.

Følgende terminologi gælder for disse vilkår og betingelser, erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og meddelelse om ansvarsfralæggelse af alle og enhver aftale: “Klient”, “Du” og “Din” henviser til dig, den person, der får adgang til denne hjemmeside og accepterer virksomhedens vilkår og betingelser. “Virksomheden”, “os selv”, “vi”, “vores” og “os”, henviser til vores virksomhed. “Part”, “parter” eller “os” henviser til både klienten og os selv, eller enten til klienten eller os selv. Alle betingelser henviser til det tilbud, accept og overvejelse af betaling, der er nødvendig for at gennemføre en proces med vores assistance til klienten på den mest passende måde, hvad enten det er ved formelle møder af en fast varighed eller på anden måde til det udtrykkelige formål at møde kundens behov for levering af selskabets angivne ydelser/produkter i overensstemmelse med og underlagt den gældende lov i Thailand. Al brug af ovennævnte terminologi eller andre ord i ental, flertal, aktivering og/eller han/hun eller de, betragtes som udskiftelige og derfor som henvisning til det samme.

Cookies

Se venligst vores privatlivspolitik.

Licens

Medmindre andet er angivet, ejer Manao Software ApS og/eller dets licensgivere de intellektuelle ejendomsrettigheder for alt materiale på Manao Software ApS hjemmeside. Alle intellektuelle rettigheder forbeholdes. Du kan se og/eller udskrive sider fra https://manaosoftware.com til dit eget personlige brug under forbehold af begrænsninger angivet i disse vilkår og betingelser.

Du må ikke:

 1. Genudgive materiale fra https://manaosoftware.com
 2. Sælge, udleje eller udstede underlicenser fra https://manaosoftware.com
 3. Genskabe, duplikere eller kopiere materiale fra https://manaosoftware.com
 4. Omfordeling af indhold fra Manao Software ApS (medmindre indholdet specifikt er fremstillet til omfordeling).

Hyperlink til vores indhold

Følgende organisationer kan linke til vores hjemmeside uden forudgående skriftlig godkendelse:

 1. Statslige organer;
 2. Søgemaskiner;
 3. Nyhedsorganisationer;
 4. Online-katalogdistributører, når de lister os i deres bibliotek må de linke til vores hjemmeside på samme måde som de hyperlinker til hjemmesider fra andre børsnoterede virksomheder; og
 5. Systemwide Accredited Businesses undtagen at hverve om NGOs og velgørenhedsgrupper, der muligvis ikke hyperlinker til vores hjemmeside.

Disse organisationer kan hyperlinke til hjemmeside, til publikationer eller til anden hjemmeside-information så længe hyperlinket: (a) ikke på nogen måde er vildledende; (b) ikke indebærer falsk sponsorering, godkendelse af den forbindende part og dens produkter eller ydelser; og (c) passer inden for konteksten af den linkende parts hjemmeside.

Vi overvejer og godkender efter vores skøn andre link-anmodninger fra følgende typer organisationer:

 1. almindeligt kendte forbruger- og/eller forretnings informationskilder såsom Chambers of Commerce, American Automobile Association, AARP og Consumers Union;
 2. dot.com samfunds-hjemmesider;
 3. foreninger eller andre grupper, der repræsenterer velgørenhedsorganisationer, herunder velgørenhedsgivende hjemmesider;
 4. online biblioteksdistributører;
 5. internet portaler;
 6. regnskabs-, advokat- og konsulentfirmaer, hvis primære klienter er virksomheder; og
 7. uddannelsesinstitutioner og fagforeninger.

Vi godkender linkanmodninger fra disse organisationer, hvis: (a) linket ikke afspejler os ufordelagtigt eller vores akkrediterede virksomheder (for eksempel brancheforeninger eller andre organisationer, der repræsenterer inhærent mistænkte forretningsformer, såsom “work-at-home” forretninger, tillader vi det ikke); (b) organisationen har ikke en utilfredsstillende beretning ved os; (c) fordelen for os ved synligheden forbundet med hyperlinket opvejer fraværet af; og (d) hvor linket er i sammenhæng med generel ressourceinformation eller på anden måde er i overensstemmelse med det redaktionelle indhold af et nyhedsbrev eller lignende produkt, der fremmer organisationens mission.

Disse organisationer kan hyperlinke til vores hjemmeside, til publikationer eller til anden hjemmeside-information så længe linket: (a) på ingen måde er vildledende; (b) ikke indebærer fejlagtigt sponsorering og godkendelse af den linkende part og dets produkter eller ydelser; og (c) passer inden for konteksten af den linkende parts hjemmeside.

Hvis du er blandt de organisationer, der er anført i stk. 2 ovenfor og er interesseret i at linke til vores hjemmeside, skal du underrette os ved at sende en e-mail til info@manaosoftware.com. Angiv venligst dit navn, dit organisationsnavn, kontaktoplysninger (såsom et telefonnummer og/eller e-mail-adresse) såvel som din hjemmesides URL, en liste over alle URLs, som du har til hensigt at hyperlinke til på vores hjemmeside, og en liste over URLs fra vores hjemmeside, du gerne vil linke til. Tillad 2-3 uger for et svar.

Godkendte organisationer der kan hyperlinke til vores hjemmeside er som følger:

 1. Ved brug af vores firmanavn; eller
 2. Ved brug af den ensartede ressource locator (webadresse), der er tilknyttet; eller
 3. Ved brug af enhver anden beskrivelse af vores hjemmeside eller materiale, den er knyttet til, og som giver mening inden for konteksten og formatet af indholdet på den linkende parts hjemmeside.

Ingen brug af Manao Software ApS logo eller andre illustrationer vil være tilladt til sammenkobling af en varemærkelicensaftale.

Iframes

Uden forudgående godkendelse og udtrykkelig skriftlig tilladelse må du ikke oprette rammer (iframes) omkring vores websider eller bruge andre teknikker, der på nogen måde ændrer den visuelle præsentation eller udseende af vores hjemmeside.

Vi forbeholder retten til

Vi forbeholder os retten til når som helst og efter vores eget skøn at anmode om, at du fjerner alle links eller et bestemt link der peger på vores hjemmeside. Du accepterer straks at fjerne alle links til vores hjemmeside efter en sådan anmodning. Vi forbeholder os også retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser og dens relevante politik. Ved at fortsætte med at linke til vores hjemmeside accepterer du at være bundet til og overholde disse vilkår og betingelser.

Fjernelse af hyperlinks fra vores hjemmeside

Hvis du finder et hyperlink på vores hjemmeside eller en linket hjemmeside, der af en eller anden grund er anstødeligt, kan du kontakte os om dette. Vi vil overveje anmodninger om at fjerne hyperlink(s), men har ingen forpligtelse til at gøre det eller til at besvare dig direkte.

Selvom vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, garanterer vi ikke dets fuldstændighed eller nøjagtighed; Vi forpligter os heller ikke til at sikre, at hjemmesiden forbliver tilgængelig, eller at materialet på hjemmesiden holdes ajour.

Ansvar for indhold

Vi tager intet ansvar for indhold, der vises på din hjemmeside. Du accepterer at friholde og forsvare os mod alle krav, der måtte opstå på baggrund af din hjemmeside. Ingen hyperlink kan vises på din hjemmeside eller inden for nogen sammenhæng, der indeholder indhold eller materiale, der kan fortolkes som injurierende, uanstændigt eller kriminelt, eller som på anden måde krænker eller går ind for krænkelse af, nogen tredjeparts rettigheder.

Ansvarsfraskrivelse

I det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, udelukker vi alle repræsentationer, garantier og betingelser, der vedrører vores hjemmeside og brugen af denne hjemmeside (inklusiv, og uden begrænsning, enhver garanti, der er underforstået ved lov med hensyn til tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og/eller brug af fornuftig pleje og evne). Intet i denne ansvarsfraskrivelse vil:

 1. begrænse eller ekskludere vores eller dit ansvar for død eller personskade som følge af forsømmelighed;
 2. begrænse eller ekskludere vores eller dit ansvar for bedragerig eller svigagtig misrepresentation;
 3. begrænse nogen af vores eller dine forpligtelser på nogen måde, der ikke er tilladt i henhold til gældende lov; eller
 4. ekskludere nogle af vores eller dine forpligtelser, der muligvis ikke er ekskluderet i henhold til gældende lov.

Begrænsninger og undtagelse af ansvar, der er beskrevet i dette afsnit og andre steder i denne ansvarsfraskrivelse: (a) er underlagt det foregående afsnit; og (b) regerer alle forpligtelser, der opstår i henhold til ansvarsfraskrivelsen eller i relation til underlæggelse af denne ansvarsfraskrivelse, herunder forpligtelser, der opstår i kontrakt, i erstatning (herunder forsømmelse) og for overtrædelse af lovpligtig told.

I det omfang hjemmesiden og informationerne og ydelserne på hjemmesiden leveres gratis, er vi ikke ansvarlige for tab eller skade af nogen art.

Kontakt Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores vilkår, bedes du kontakte os her.

This is a staging environment