Succeshistorier

Anyday

Anyday er en ny innovativ fintech virksomhed, med base i Danmark, der udfordrer den traditionelle måde at håndtere online-betalinger på.

Teknologi

ASP.NET Core, Azure, Angular, React Native, Docker, Kubernetes

Anyday with custom software development services

Problemet

I februar 2020 blev Anyday grundlagt med det formål at lancere en fuldt funktionel “Køb nu, betal senere” betalingsløsning til e-handel. Uden deres eget tekniske team havde de brug for en måde til hurtigt at oprette et komplet udviklingsteam og begynde, at bygge deres nye produkt: Anyday. Fintech-produkter er, af natur, meget komplekse, så det var vigtigt, at teamet var i stand til at levere sikkerhed, pålidelighed, kvalitet og skalerbarhed. Hvis Anyday selv skulle have rekrutteret sådan et udviklingsteam, ville det sandsynligvis have tilføjet måneder til lanceringsdatoen, og derudover var det som opstartsfirma nødvendigt at begrænse omkostningerne.

Løsningen

Manao Software blev involveret i produktudviklingen lige fra starten og samlede hurtigt et komplet dedikeret udviklingsteam, der arbejdede på fuld tid med projektet. Kerne-teamet blev suppleret med ad hoc specialist roller, såsom UX Designer, Product Owner, Arkitekt og Projektleder. Sammenlignet med at skulle rekruttere deres eget team direkte, betød outsourcing af teamet til Manao Software, at Anyday kunne få et forspring på at bygge deres produkt, samtidig med at de også fik adgang til specialister, som ikke ville give mening at ansætte på fuld tid, under en opstarts fase. At holde hele teamet fysisk samlet på ét sted, øgede også produktiviteten. Anyday blev udviklet som en SaaS-platform (Software-as-a-Service) med en meget fleksibel og skalerbar mikroservicearkitektur, der gør brug af:

  • Microsoft Azure cloud services
  • Microsoft ASP.NET Core backend
  • Angular + Bootstrap frontend
  • Docker + Kubernetes container infrastructure

Payment gateway integration til afdragsbetalinger med VISA og Mastercard

“Vi besluttede at bruge Manao Software til udvikling af vores platform på grund af den brede vifte af ressourcer, der er tilgængelige i Manao Software. Det lykkedes os at bygge det perfekte team, og vi lancerede vores produkt, som forventet. Det ville ikke have været muligt, hvis vi først selv skulle ud og finde udviklere, og dernæst bygge vores eget team.”

Jonas from Anyday use custom software development services from Manao Software.

Jonas Overgaard

CEO – Anyday

Lad os sammen bringe din vision til live

Den anvendte teknologi

Resultatet

Anyday platformen blev lanceret som ønsket og inden for det planlagte budget. Den første online-shopper betaling blev gennemført i oktober 2020, og en vigtig milepæl for fintech-opstartsfirmaet blev dermed opnået.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment