Succeshistorier

Flexshoppen

Flexshoppen – Succesfuldt casestudy

Produkt

Teknologi

Bootstrap, Angular, NET Core

web app development services for Flexshoppen

Om Exato A/S

Exato er et førende cloud- og IT-konsulentfirma i Danmark med speciale i hybridløsninger, interaktion mellem lokale servere og cloud-baserede systemer og tjenester, online sikkerhed, cloud-backup, Microsoft Office 365, Dropbox og IT-infrastruktur. Exato anerkendes som en stor forretningspartner ved deres kunder snarere end blot værende en leverandør på grund af deres dedikering og engagement i at betjene deres kunder.

Problemet

Exato ville lancere en ny webshop kaldet Flexshoppen på en stram tidslinje. Kravene kunne ikke opfyldes af nogen eksisterende software, pga. deres specialiserings område: Webshoppen var beregnet til at blive brugt af virksomheder, der tilbyder deres ansatte subsidieret it-udstyr. Så det var nødvendigt med en tilpasset løsning.
Webshoppen skulle give Exato mulighed for at oprette aftaler med virksomheder og oprette forskellige forretningsregler for dem, såsom:

  • Indstilling af leasingperioder og leasing-betingelser
  • Tilbyder forskellige it-udstyr og tilbehør til hver aftale
  • Indstilling af servicegebyrer eller subsidier såsom logistikgebyrer og arbejdsgiver subsidiering
  • Indstilling af forsikringer og produktmargener

De ansatte ville gå til Flexshoppen for at vælge it-udstyr såsom mobiltelefoner, notebooks og tilbehør, gennemgå detaljerne inklusivt den månedlige pris og gennemføre transaktionen. Tidfristen var to måneder.

web app development services for flexshoppen

Løsningen

For at overholde den strenge tidsfrist arbejdede Manao Software i et tæt samarbejde med Exatos dedikerede kontaktperson. Manao Softwares udviklingsteam koordinerede med Exato-teamet i Danmark gennem e-mails og konferenceopkald. Det hurtige svar mellem Manao Software og Exato gjorde det muligt for udviklingsholdet at hurtigt afklare spørgsmål og bekræfte kravene. Derudover, for at overvinde udfordringen ved at skabe meget komplekse forretningsregler analyserede Manao Software Exatos eksisterende system og kravene, oprettede eksempler på data og dokumenter for at bekræfte deres forventninger, demonstrerede applikationen og leverede til accept-test på et tidligt tidspunkt. Udviklingsholdet ændrede også straks applikationen i henhold til feedback de modtog fra Exato. De vigtigste funktioner inkluderede:

  • Multi-forpagt cloud applikation.
  • Produkt-synlighed afhængig af indstillingen på den enkelte aftale.
  • Begrænsning på antallet af varer per ordre, forskelligt for den enkelte aftale.
Prisberegninger baseret på forskellige servicegebyrer, skatter, forsikringer og marginer.
The solution of web app development services

“Med hensyn til samarbejdet indtil videre har det været en fornøjelse på alle måder. Dit team har imponeret os i alt hvad de gjorde. Den vigtigste besked, jeg vil give dig, er, at vores virksomheder vil gøre meget mere sammen i fremtiden. Igen, mange tak for et fantastisk og værdifuld samarbejde.”

Jan Kristensen

Partner & CSO – Exato, Denmark.
Flexshoppen.dk

Lad os sammen bringe din vision til live

Den anvendte teknologi

Resultatet

Manao Software var i stand til at levere det komplette produkt inden for mindre end to måneder, og som et resultat lancerede Exato med succes applikationen inden projektets tidsfrist.
”Jeg fortalte et stort forsikringsselskab om dig i går aftes. De spurgte mig, om jeg ville komme for at fortælle om oplevelsen i deres udviklingsteam. Det har virkelig været en succes. Dette er det første udviklingsprojekt, jeg har været involveret i, og jeg indrømmer, at jeg satsede ved at insistere på at gøre det i udlandet.
Vi fik virkelig en fantastisk behandling og sparring. Niveauet for alt på din side var meget bedre end forventet. Alle aftaler er blevet holdt, der er 100% kontrol med projektet, teknologi, rådgivning og opfølgning. Andre her i det lille Danmark kunne lære noget af dig. Selv vores CTO var imponeret og har lært nye ting fra dig. ” konkluderer Jan Kristensen.

Kontakt os

Kontakt os

This is a staging environment