Succeshistorier

Joes & Cos

Frmaet Joes & Cos ApS, med speciale i løsninger indenfor remote-arbejde, havde til formål at videreudvikle og forbedre deres eksisterende Android- og iOS-app ved at tilføje en ny og innovativ funktion til bookning af mødelokaler i København og omegn. Til opgaven involverede de Manao Software som deres tekniske partner, og ekspert i app-udvikling.

Teknologi

Node.js, Google Firebase, React, React Native, Flamelink

Joes & Cos Mobile App

”Vi involverede Manao Software som vores tekniske udviklingshold. De udviklede med succes vores software fra bunden, og leverede os med en fuld funktionel platform, klar til brug og salg. Jeg har arbejdet med Manao på flere projekter og kun oplevet professionalisme og omhyggelighed. Teamet er både organiseret og fleksibelt, hvilket har sikret et effektivt samarbejde. Det er vigtigt at du forstår dit projekts behov, og står standby til at levere dem feedback når spørgsmål stilles. I det store og hele har arbejdet med Manao Software været en positiv oplevelse, og jeg sætter pris på deres dedikerede og dygtige team”

William Restrepo | Co-Founder - Joes & Cos

William Restrepo

Medstifter | Joes & Cos

Joes & Cos Mobile App

En optimeret mobilapp

Manao Software forbedrede Joes & Cos’ eksisterende platform ved at udvikle en omfattende booking-funktion til udlejning af mødelokaler. Udviklingen inkluderede et intuitivt booking-flow, betalingsgateway, chat for ’gæst’ og ’vært’, samt et vendor-dashboard til håndtering af reservationer. Den nye funktion banede vejen for en gnidningsløs proces og kommunikation imellem begge parter. Brugerfladen blev omhyggeligt designet med inspiration fra Airbnb, med fokus på deres tilgang til brugervenlighed. Betalingssystemet, der bl.a. er integreret med Apple Pay og Google Pay, understøtter et stort udvalg af bekvemmelige betalingsmuligheder.

En spritny webportal

Som en del af projektet udviklede Manao Software en komplet webportal i React-frameworket, bygget op fra bunden. Portalen tilbyder værter en stilren og brugervenlig grænseflade hvor de effektivt kan håndtere reservationer, kommunikere med deres gæster og vedligeholde mødelokaler. Chat-funktionen er udviklet med inspiration fra Airbnb og lægger særlig vægt på tekniske aspekter som minimal chat-latency og andre udfordringer, der er afgørende for udviklingen af funktionalitet af denne karakter. Yderligere blev der tilføjet en tredje lag til webportalen, hvilket gør det muligt for Joes & Cos som super-admin at logge ind og administrere registreringer af værter m.m. Integrationen af React-rammeværket sikrer brugerne en dynamisk weboplevelse.

Joes & Cos Mobile App
Joes & Cos Mobile App

In-App 'vendor mode' for værter

Joes & Cos fokuserede på app-funktioner med gæsten i centrum, men de ønskede også at inkludere værten. Derfor introducerede de et dedikeret ‘vendor mode’ direkte i appen. Denne funktion giver værten mulighed for hurtigt at acceptere eller afvise reservationer og, frem for alt, chatte med gæsten via mobilappen. Med denne funktion opnår værten ikke kun enorm frihed og fleksibilitet, men undgår også besværet med at være fastlåst til en stationær computer. ‘Vendor mode’ forbedrede ikke alene appens funktionalitet, men gav også værten et kraftfuldt værktøj til at optimere den daglige drift.

Den anvendte teknologi

Resultatet

Det endelige produkt, ‘Joes & Cos – Meeting Room Feature’, blev integreret og leveret til stor tilfredshed for alle parter, med en fornyet og forbedret brugeroplevelse. Den opdaterede mobilapp og den nye webportal blev succesfuldt lanceret, og platformen blev taget i brug. Joes & Cos har nu et fuldt funktionelt bookingsystem til mødelokaler, udviklet fra bunden og klar til brug og salg. Den leverede software udgør et højdepunkt i samarbejdet med Manao Software og har resulteret i betydelige fremskridt for Joes & Cos.

Mobile App & Web Portal
Contact Manao Software

Kontakt os

This is a staging environment