Integrationer

Udvikling af integrationer mellem forskellige software applikationer, der skal udveksle data.

Få en uforpligtende samtale med vores specialist i integrationer. Ring eller send os en besked i dag.

Styrk din virksomhed med integrationer

Integrationer er en fantastisk måde at modernisere og booste din virksomhed ved at erstatte tidskrævende manuelle processer med automatiserede løsninger. Menneskelige fejl kan elimineres, og behandlingstid kan reduceres fra timer til sekunder.

Analysis And Coding

Få en komplet "turn-key" løsning

Vi tilbyder en komplet service, der begynder med en forretningsanalyse for at afklare, hvordan integrationer bedst kan anvendes i din virksomhed. Vores erfarne softwareudviklere vil udvikle, grundigt gennemteste, og installere integrationerne og sørge for, at alt fungerer korrekt.

Efter lancering tilbyder vi langvarige vedligeholdelsesaftaler og en proaktiv overvågning for at sikre, at fejl opdages og løses hurtigt og korrekt.

Teknologier

Rådfør dig med os om dit projekt i dag.

Integrations process

Processen

Forretningsanalyse: Vi samarbejder med kunder så vi kan skabe en forståelse af deres forretning, og vi fletter deres krav sammen med alt, hvad vi ved om integrationer. Vi identificerer risici og finder måder at overkomme udfordringer på.

Udvikling: Vi designer en skalerbar arkitektur og implementerer integrationens forretningslogik i kode, mens vi regelmæssigt koordinerer med alle berørte parter for at verificere detaljer og opdatere fremdrift og status.

Kvalitetssikring: Vores kvalitetssikrings-team tester integrationen under udvikling, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, udarbejder vi en endelig accept-test.

Lancering: Efter en sidste runde gennemsyn og tilrettelser og bestået accept-test kan vi enten aflevere den færdige integration til din hosting konto eller give dig alle de nødvendige oplysninger, hvis du ønsker at gøre det selv.

Vedligeholdelse: Integrationsløsninger kan køre i årevis. Vi tilbyder vedligeholdelsesaftaler, der dækker fejlrettelser og ændringer ved softwareopdateringer af de tilsluttede systemer.

Sale Communication

Hvorfor vælge Manao Software?

Vi er en dansk-ejet virksomhed med en international tankegang, og vi leverer kvalitetsarbejde. Vi har god forretningsetik og værdsætter gennemskuelighed og at tale rent ud af posen.

Vi har erfaring med mange integrations scenarier og forstår forretningsbehov, og hvordan de omdannes til integrationsløsninger.

Vores evne til at kommunikere effektivt med flere parter, der er involveret i en integration, betyder at vi trygt og sikkert kan styre et projekt fra start til slut, samtidig med at vi holder alle parter opdateret, følger regelmæssigt op for at sikre en jævn fremdrift og får en endelig accept.

Vi er én ud af meget få softwarevirksomheder i verden, der specialiserer sig i CargoWise One eAdapter-løsninger og har en referenceliste med succesfulde integrationer.

Kontakt os

Kontakt os i dag for at tage en snak om mulighederne for at udvikle integrationer. Bare fortæl os hvad du har brug for, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Få svar inden for 24 timer.

Andre ydelser

Har du ikke brug for integrationer? Så er en web app, mobil app, eller outsourcing af udviklere muligvis lige det, du leder efter. Klik videre nedenfor og udforsk andre muligheder.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.Url(IPublishedContent content, String culture, UrlMode mode) in D:\Umbraco-CMS\src\Umbraco.Web\PublishedContentExtensions.cs:line 1205
   at ASP._Page_app_plugins_manao_customeditors_grideditors_serviceteaser_render_cshtml.Execute() in F:\wwwroot\manao4.manaosoftware.com\app_plugins\manao.customeditors\grideditors\serviceteaser\render.cshtml:line 0
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\Umbraco-CMS\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_Grid_editors_Base_cshtml.Execute() in F:\wwwroot\manao4.manaosoftware.com\Views\Partials\Grid\editors\Base.cshtml:line 20