Vores services

Outsourcing af softwareudviklere​

Alle i udviklingsteamet hyres på månedlig basis og kan suppleres på timebasis af f.eks. en projektleder. I tiden de arbejder for dig, tildeles de ikke andre opgaver. Det gør denne løsning ideel for langvarige projekter, som kræver god produktviden og ekspertise.

Få dit helt eget softwareudviklingsteam hos os

Perfekt til længerevarende projekter, hvor du ønsker at opbygge og fastholde viden og knowhow på dit kerneteam, og du kan altid supplere med specialistroller på timebasis efter behov.

Programmører

Vores programmører skriver kode, som er velstruktureret, effektiv, nem at forstå og enkel at vedligeholde. De sørger for, at kodestrukturen passer til softwarearkitekturen og spørger dig, hvis der er noget, de er i tvivl om.

Software arkitekter

Softwarearkitekter analyserer hvilke egenskaber, der kræves for en softwareløsning, fx sikkerhed, skalerbarhed, performance, osv. og designer strukturer, komponenter, og infrastrukturer, der opfylder kravene.

UX/UI-designere

Vores kreative UX/UI-designere sørger for, at dine brugere får en uovertruffen god oplevelse, når de bruger din mobil app eller web applikation, og at den er let at bruge og ser flot ud. Alt sammen i tråd med din virksomheds unikke brandidentitet.

Software testere

Software testere er ansvarlige for den omfattende kvalitetssikring af din softwareløsning, så brugerne får en stabil, pålidelig, og fejlfri oplevelse. Der planlægges og udføres løbende manuelle og automatiserede tests under softwareudviklingen fra start til slut.

Projektledere

Projektledere har til opgave at planlægge og sørge for, at projektet følger både tidsplan og budget. De har hele tiden fokus på, hvor langt i processen projektet er og gør en stor indsats for at løse problemer undervejs og minimere forsinkelser. Projektlederen er kundens primære kontaktperson og taler dansk.

Anvendte teknologier

Frem for at tilbyde en bred vifte af forskellige teknologier, har vi udvalgt en håndfuld, som vi til gengæld mestrer. Sådan sikrer vi os, at vores udviklere hele tiden bliver bedre.

Web Frontend

Backend

iOS Apps

Android Apps

Kontakt os

Kontakt os

Vores proces

Det kan føles som et stort skridt at outsource dele eller det hele af dit udviklingsteam, hvis det er første gang for dig. Men bare rolig, vi har hjulpet mange andre virksomheder godt i gang og er klar til at lede dig sikkert igennem hele processen, så du også kan nyde de mange fordele ved outsourcing af softwareudviklere.

Forstå din virksomheds behov

Vi afholder et møde med dig for at lytte og lære om din virksomhed og det produkt, du ønsker at udvikle.

Specificer nødvendige roller

Sammen specificerer vi de nødvendige roller, teknologiske færdigheder og erfaringsniveauer, der er brug for.

Match kandidaterne

Vi matcher kravene med egnede kandidater, som er ledige nu eller om kort tid, og sender dig deres detaljerede CV’er.

Afhold samtaler

Der afholdes jobsamtaler hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål og mærke om kemien er god før hver kandidat godkendes.

Tilfredse kunder

Discover the benefits of using our services

Hvorfor vælge os?

Vi har siden 2007 leveret skræddersyede softwareløsninger til virksomheder i Danmark og verden over. Vi kender processen og trækker på en erfaring, som gør os både skarpe og effektive.

Uanset hvilken softwareløsning du vælger, kan du være sikker på, at vi er med hele vejen og støtter dig i processen fra idé til slutprodukt.

Prismodeller

Du får stor fleksibilitet når du vælger Manao Software som din partner til softwareudvikling. Vi laver softwareudvikling til virksomheder der spænder fra startups til store etablerede virksomheder, så vi ved at alle virksomheder har forskellige behov når det gælder budget og cash flow. Når du beslutter dig for at investere i softwareudvikling er det vigtigt at vælge den rigtige prismodel, der passer bedst til netop din forretning.

Dedicated_Team-g

Dedikeret udviklingsteam på månedsbasis

 • Fakturering på månedsbasis

 • Fleksibilitet

 • Skaler op og ned efter behov

 • Fuld kontrol

 • Lavere omkostninger

 • Udvikling og vedligehold på lang sigt

 • Bevarelse af produktkendskab og know-how

For længerevarende projekter, og især dem, hvor der løbende tilføjes nye funktioner, er det ideelt at sammensætte dit eget dedikerede team af softwareudviklere, der udelukkende arbejder på dit projekt.  Du kan vælge et placere hele dit udviklingshold hos Manao Software, eller du kan vælge at supplere dit eget kernehold med ekstra udviklere hos os.  

Du opnår et forudsigeligt fast månedligt budget til softwareudvikling, og du kan skalere op eller ned alt efter hvor meget kapacitet, du har brug for hver måned. Uden, at du skal ud at rekruttere medarbejdere eller sig dem op, når der ikke er brug for dem længere. 

Fixed_Price-g

Faste priser

 • Fakturering efter milepæle

 • Forudsigelig total projekt pris

 • Veldefinerede mål

 • Fleksibilitet ved små ændringer

 • Gennemsigtighed

 • Aftalt tidsplan

 • Minimalt behov for styring

Hvis du fra starten kender projektets omfang, og du ønsker at vide på forhånd, hvor meget du skal budgettere og hvor lang tid det kommer til at tage, så vil et fastprisprojekt give dig den økonomiske sikkerhed og forventningsafstemning, du har behov for. Det behøver ikke at gå ud over fleksibiliteten. Vi foretager gerne justeringer og småændringer undervejs uden at det koster ekstra. For større ændringer har vi en simpel og gennemsigtig proces for ændringsanmodninger, hvor du bevarer fuld kontrol. 

Læs mere om fastpris projekter til udvikling af web apps eller udvikling af mobile apps.

Relaterede blogindlæg

Lær mere om at outsource dedikerede softwareudviklingsteams.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os for at få en snak om mulighederne. Det er gratis og uforpligtende.

Andre services

This is a staging environment