Outsourcing af softwareudviklere

Få et hold dygtige og erfarne softwareudviklere, der udelukkende arbejder for din virksomhed, og spar op til 50% på omkostninger til software udvikling.

Tag en uforpligtende snak med en ekspert i outsourcing af softwareudviklere og få gode råd og vejledning til hvordan du kommer i gang.

Pick Manaos

Sammensæt dit eget udviklingsteam

Vi tilbyder alle de roller, der er nødvendige for et komplet software udviklingsteam, f.eks. softwareudviklere, testere, designere, softwarearkitekter og projektledere. Kernen af udviklingsteamet kan hyres på månedsbasis (minimum 3 måneder) og suppleres efter behov på timebasis, f.eks. af en projektleder eller grafiker.

Erfaringsniveauer

Uanset erfaring er der tale om højt kvalificerede softwareudviklere, der besidder en universitetsuddannelse i datalogi og taler engelsk. Erfaringsniveauer kan vælges alt efter udviklingsopgavernes kompleksitet og udviklingsbudget:

  • Junior, 1-2 års erfaring, bedst egnet til simple eller rutineprægede opgaver.
  • Mellem, 2-5 års erfaring, til de mere krævende opgaver.
  • Senior, 5 års erfaring eller mere, velegnet til avancerede opgaver.

 

De 3 største fordele ved outsourcing af softwareudviklere

Outsourcing af softwareudviklere er ideelt til langsigtede projekter og outsourcing af dele af virksomhedens IT-afdeling. Her er de 3 største fordele, der opnås.

Bevaring af know how

Den værdifulde viden og knowhow om din virksomhed og dens produkter, der gradvist opbygges hos softwareudviklerne, kan udnyttes fuldt ud i stedet for at gå tabt. Manao Software garanterer nemlig, at dine softwareudviklere ikke pludseligt bliver flyttet til andre projekter eller kunder.

Høj fleksibilitet

Fleksibiliteten ved at være i stand til at tilføje eller fjerne softwareudviklere på dit team, afhængigt af dine skiftende behov, betyder på samme tid, at der ikke er noget pres om at beholde personale på din lønningsliste, når de ikke er nødvendige.

Besparelser

Selvom besparelse af omkostninger ikke bør være den eneste grund til outsourcing af softwareudviklere, så er der betydelige besparelser at hente ved outsourcing af et udviklingsteam på månedsbasis i forhold til at betale per time, og især i forhold til at have ansatte i Danmark.

Få oplyst vores priser og hør om vores udvalg af softwareudviklere til dit nye team.

Teknologier

Beklager, vi tilbyder ikke PHP, Ruby on Rails eller Java softwareudvikling. Vi ønsker ikke at være en altmuligmand, der ikke mestrer noget til fulde, så vi specialiserer os i et lille antal teknologier og udelukker resten. Dette giver os mulighed for at tilbyde usædvanligt højt kvalificerede softwareudviklere inden for vores ekspertiseområde.

Fordele og ulemper ved outsourcing af softwareudviklere

Virksomheder, der overvejer outsourcing af softwareudviklere, bør nøje overveje fordele og ulemper, før de indleder et outsourcing samarbejde. Uanset om virksomheden er et startup, der ikke har en eksisterende IT-afdeling, eller en etableret virksomhed, der ønsker at udvide eller måske endda erstatte deres IT-afdeling, er der flere vigtige overvejelser, der skal tages i betragtning.

Hvis virksomheden ikke overvejer disse ting grundigt, kan det koste dyrebar tid, penge og ikke mindst hovedpine. Heldigvis har vi lavet en simpel liste over fordele og ulemper, til at hjælpe med at træffe den rigtige beslutning.

1. Lavere driftsomkostninger

Normalt er den første grund, når virksomheder overvejer mulighederne for outsourcing af softwareudviklere, at reducere omkostningerne sammenlignet med at have et internt udviklingsteam. For en virksomhed er minimering af omkostningerne en af de mest effektive måder hvorpå de kan forblive rentable og konkurrencedygtige.

Løn til softwareudviklere i Danmark, Europa og andre vestlige lande kan være markant højere end outsourcing til Indien, Ukraine, Thailand, eller andre populære outsourcing-destinationer. Specielt når man medregner feriepenge, pension, videreuddannelse, og alle de andre ekstra udgifter der kommer oven i grundlønnen.

Husk, at valg af den billigste softwareudvikler ikke altid giver bedre resultater, så det er vigtigt at finde den rigtige balance mellem omkostninger og kvalitet.

Endelig, ved outsourcing af softwareudviklere er det ligeledes muligt at reducere omkostningerne til udstyr, møbler, kontorlokaler og alle de andre udgifter forbundet med at have mere personale. Disse er ting, som en software outsourcing virksomhed tilbyder som en del af deres service, så de samlede omkostninger kan reduceres drastisk.

2. Øget fleksibilitet

En virksomheds behov for kapacitet inden for softwareudvikling kan ændre sig af forskellige årsager. Virksomheden kan være sæsonafhængig, eller måske er det kun nødvendigt at udvikle nyt software af og til. Det kan også være af helt uforudsigelige grunde (sådan er det, når man driver en forretning).

Det er meget billigere at outsource softwareudvikling alt efter behov, sammenlignet med at have et fuldtidsansat personale på lønningslisten året rundt, eller at skulle ansætte og afskedige softwareudviklere ofte, med den negative indvirkning, dette vil have på en virksomheds renommé. Med outsourcing af softwareudviklere er der fleksibilitet til at skalere teamet op eller ned efter behov.

3. Adgang til talent

Erfarne og dygtige softwareudviklere med de rigtige kompetencer kan være svære at finde lokalt, især på kort varsel, og især hvis andre virksomheder konkurrerer om at rekruttere de bedste af dem. Ved outsourcing af softwareudviklere kan man nå ud til andre dele af verden og få adgang til nyt talent, som for eksempel i Thailand. 

Nogle roller i en IT-afdeling kræves ikke nødvendigvis på fuldtid, hvilket ofte resulterer i, at opgaverne der hører til disse roller af nød flyttes til andre roller. Fx kan en softwareudvikler blive bedt om at lave UX-design eller være sin egen tester og projektleder. Dette kan føre til problemer med kvaliteten eller lav produktivitet sammenlignet med at lade specialister håndtere opgaverne. En software outsourcing virksomhed kan tilbyde en kombination af fuldtids ressourcer og ad hoc specialister efter behov. 

Husk, at hvis du beslutter dig for at outsource softwareudviklere til en outsourcing virksomhed, så vil der typisk opstå nogle udfordringer. Det kan ske at kvaliteten og præstationen er lavere, end det du er vant til fra interne softwareudviklere; men når du forstår disse udfordringer og ved, hvordan man kan minimere eller helt undgå dem, så kan du outsource softwareudviklere med meget begrænset risiko.

1. Lavere præstation

Det er muligt, at du vil opleve en lav præstation fra en softwareudvikler, især hvis deres rate er meget lavere end markedsprisen. Heldigvis er der måder at undgå dette på. Bed om at se et udvalg af CV'er, så du kan vurdere, om deres erfaring og teknologiske fokus matcher det, du har behov for. Bed derefter om at interviewe dine kandidater, og giv dem en test eller et lille projekt, hvor du kan måle deres reelle præstationsevne, inden du tager en endelig beslutning.

2. Problemer med forståelse

De fleste software outsourcing virksomheder ligger i lande, hvor engelsk ikke er det første sprog. Udover sprogbarrieren kan der være kulturelle forskelle og forskellige tidszoner, og hvis dette ikke håndteres på en ordentlig måde, kan det føre til udfordringer og frustrationer for begge parter. For at tackle dette er det en god idé at afholde regelmæssige møder og benytte videoopkald, når det er muligt, da ansigtsudtryk og kropssprog kan hjælpe med at kommunikere, om der er klarhed eller forvirring blandt deltagerne. Gør dig bekendt med kulturen, og det vil gøre det lettere at navigere udenom eventuelle misforståelser.

3. Risiko

Uanset om du ansætter en lokal softwareudvikler direkte eller benytter dig af outsourcing af softwareudviklere, så kan du ikke undgå at skulle afsløre fortrolige og værdifulde oplysninger om din virksomhed og dine produkter. Der skal være fuld tillid til, at de behandler dine oplysninger hensigtsmæssigt og fortroligt.

Sørg for at diskutere outsourcing virksomhedens fortrolighedspolitik og sikkerhedsprocesser, før du deler fortrolige oplysninger med dem, og undersøg om det er en troværdig virksomhed. Dette kan gøres ved at finde ud af hvor længe de har eksisteret, kigge på deres kundeportefølje, og søge efter dårlige anmeldelser online.

På trods af at der findes en risiko så nytter det ikke noget at spille 100% sikkert hele tiden, da dette ikke vil hjælpe dig med at udvikle dit produkt eller opbygge din virksomhed, så nøglen er at styre denne risiko omhyggeligt, mens du samtidig er åben for at tage chancer.

Outsourced process

Processen

Det siger sig selv at en af de vigtigste beslutninger i forbindelse med outsourcing af softwareudviklere er at vælge de rigtige ressourcer til udviklingsopgaverne, der skal løses. Vi har over et årtis erfaring og er klar til at rådgive og hjælpe med udvælgelsen.

Analyse

Først lærer vi din virksomhed og produkter at kende og diskuterer dine ønsker og behov for softwareudvikling. Derefter anbefaler vi den optimale sammensætning af et udviklingsteam mht. roller, kompetencer, og erfaring, og aftaler et budget.

Gennemsyn af kandidater

På baggrund af analysen udvælges matchende kandidater og deres CV'er sendes til gennemsyn. Herved er det muligt at se detaljerede profiler og projekterfaring for hver kandidat til sammenligning med de andre.

Samtaler

Der arrangeres individuelle samtaler og der er mulighed for at gennemføre en prøve eller et lille projekt for at sikre at kandidaten er den rigtige til opgaven.

Microsoft Gold Certified

Hvorfor vælge Manao Software?

Vi er et dansk-ejet firma med en international tankegang, og vi tilbyder udviklingsteams af høj kvalitet, der kan levere kvalitetsarbejde, har gode kommunikationsevner og er stabile og produktive. Vi har god forretningsetik og værdsætter gennemskuelighed og at tale rent ud af posen.

Træt af outsourcing til kodefabrikker? Prøv noget andet. Vores softwareudviklere bidrager med ideer, foreslår forbedringer og påpeger problemer. Ikke mere "smil-og-nik" for at skjule forvirring.

Vi fokuserer på Microsoft teknologi platformen og er eksperter i ASP.NET Core og Azure. Vi er en Microsoft Gold Certified Partner virksomhed, og vores softwareudviklere er ligeledes Microsoft-certificerede.

Har du brug for råd og vejledning, eller ønsker du mere information?

Kontakt os

Få oplyst vores priser og snak med os om mulighederne for outsourcing. Bare fortæl os, hvilken slags softwareudviklere, du har brug for, og hvilket produkt du vil skabe.

Få svar inden for 24 timer.

Andre ydelser

Har du ikke brug for softwareudviklere på lang sigt? Så er et enkeltstående projekt muligvis lige det, du leder efter. Klik videre nedenfor og udforsk andre muligheder.