Web app udvikling

Få udviklet en skræddersyet web app med høj kvalitet og hurtig leveringstid.

Få en uforpligtende snak med en ekspert i web app udvikling og få gode råd og vejledning til hvordan du kommer i gang.

Web App On Laptop

Få en komplet køreklar web app løsning

Vi tilbyder en omfattende service, der inkluderer sparring, konceptudvikling, grafisk design, softwarearkitektur, programmering, kvalitetssikring, frigivelse, og løbende vedligeholdelse og videreudvikling af web apps.

Uanset om din virksomhed er et startup eller en etableret virksomhed, kan vi hjælpe med at gøre din vision til virkelighed. Vi er klar til at være din tekniske samarbejdspartner i hele web appens livstid.

De 3 største fordele ved en web app

Udvikling af en skræddersyet web app giver en masse fordele i forhold til at benytte standard software løsninger.

Øget effektivitet og produktivitet

Standard software koster mindre i indkøb, end det koster at udvikle en ny web app, men indeholder ofte funktioner, man ikke skal bruge, og mangler andre funktioner, som man skal bruge. Desuden fungerer funktionerne ofte ikke helt som ønsket, så brugerne tvinges til at lave krumspring for at kunne udføre deres arbejde. Dette leder til spildtid, fejl, og utilfredse ansatte og kunder. 

Med en skræddersyet web app, der indeholder netop de funktioner, der understøtter din virksomheds processer, kan du opnå meget højere effektivitet og produktivitet, da alt foregår mere strømlinet og hurtigt. Dette leder til glade og tilfredse brugere og kunder.

Ingen download eller installation

I modsætning til et computer program eller en mobil app, der først skal downloades og installeres på computeren eller mobiltelefonen, kræver en web app hverken download eller installation. En web app kræver kun at brugeren har en web browser, og kan bruges med det samme. Dermed fungerer en web app på Windows, Mac, Linux, iOS, Android, og endda på et Smart TV der har en web browser.

Dette giver en masse fordele i forhold til vedligeholdelse af web appen, både ved fejlrettelser, sikkerhedsopdateringer, og tilføjelse af nye funktioner. Web appen skal kun opdateres et sted, og kræver ikke at hver bruger selv opdaterer til en ny version. Det sker nemlig helt automatisk næste gang brugeren indlæser en side i web appen.

Innovation og unikke produkter

Mange startups vælger en web app når de vil udvikle et nyt innovativt SaaS (Software-as-a-Service) produkt og det er let at forstå hvorfor: En web app kan starte som en lean MVP (Minimum Viable Product) og skaleres op til millioner af brugere efter behov. Det koster mindre at udvikle en web app end at udvikle mobile apps, da en web app indeholder meget mindre kode, så det er lettere og hurtigere at komme på markedet for at afprøve konceptet på kunderne og begynde at indsamle feedback. 

Teknologier

Beklager, vi tilbyder ikke PHP, Ruby on Rails eller Java udvikling. Vi ønsker ikke at være en altmuligmand, der ikke mestrer noget til fulde, så vi specialiserer os i et lille antal teknologier og udelukker resten. Dette giver os mulighed for at tilbyde dig usædvanligt højt kvalificerede udviklere inden for vores ekspertiseområde.

Få et gratis uforpligtende tilbud på dit web app projekt.

Web process

Processen

Opdagelse: Vi samarbejder med klienter for at forstå deres forretning, og vi fletter deres oprindelige koncept sammen med alt, hvad vores team ved om web apps. Vi identificerer risici og finder måder at overkomme udfordringer på.

Funktioner og arkitektur: Vi fastlægger, hvilke funktioner der indgår i produktet, og hvordan de fungerer sammen. Her udarbejder vi et skelet til appen i form af wireframes.

Design: Når det kommer til første indtryk, handler det om design. Vi sætter vores passion for godt design på arbejde og baseret på godkendte wireframes designer vi alle skærmene.

Udvikling: Udviklingsprocessen er opdelt i faser baseret på funktionssæt. Vores "agile"-baserede udviklingsproces giver dig mulighed for regelmæssigt at gennemgå og vurdere, hvad vi bygger.

Kvalitetssikring: Vores kvalitetssikrings-team tester web appen efter hver udviklingsfase, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, forbereder vi en Beta udgave.

Lancering: Efter at Beta udgaven har gennemgået en sidste runde af gennemsyn, tests, og forbedringer, kan vi enten aflevere appen til din hosting konto eller give dig alle de nødvendige oplysninger hvis du ønsker at gøre det selv.

Vedligeholdelse: Vi tilbyder vores kunder en gratis 3 måneders garanti mod fejl, og derefter vedligeholdelsesaftaler, der dækker alt fra små opdateringer op til helt nye versioner opgraderinger.

Manao Programmer Explain

Hvorfor vælge Manao Software?

Vi er en dansk-ejet virksomhed med en international tankegang, og vi leverer kvalitetsarbejde. Vi har god forretningsetik og værdsætter gennemsigtighed og at tale rent ud af posen.  

Træt af outsourcing til kodefabrikker? Prøv noget andet. Vores programmører bidrager med ideer og sparring, foreslår forbedringer og påpeger problemer. Ikke mere smil-og-nik for at skjule forvirring.

Vi fokuserer på Microsoft teknologi pakken og er eksperter i ASP.NET Core og Azure. Vi er en Microsoft Gold Certified Partner virksomhed, og vores udviklere er ligeledes Microsoft-certificerede.

Få et gratis uforpligtende tilbud på web app udvikling.

Kontakt os

Tal med en ekspert om mulighederne for web app udvikling. Bare fortæl os, hvilken slags web app du har brug for, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Få svar inden for 24 timer.

Andre ydelser

Har du ikke brug for en web app? Så er en mobil app eller outsourcing af softwareudviklere muligvis lige det, du leder efter. Klik videre nedenfor og udforsk andre muligheder.